Επηρεασμένη από το... μεθύσι

Η Βόρεια Ιρλανδία ήξερε πως θα είναι στα μπαράζ μετά την ισοπαλία της Σκωτίας απέναντι στην Σλοβενία και έτσι δεν έβαλε τα πόδια της στην φωτιά απέναντι στη Νορβηγία, απέναντι στην οποία γνώρισε την ήττα με σκορ 1-0 στην αυλαία των ομίλων για τα προκριματικά του Μουντιάλ 2018.



Επηρεασμένη από το... μεθύσι

Όταν ξεκινούσε η προκριματική φάση όλοι στην Βόρεια Ιρλανδία περίμεναν έναν πολύ πιο δύσκολο όμιλο, με ξεκάθαρο φαβορί την Γερμανία (κάτι που επιβεβαιώθηκε με τους Γερμανούς να κάνουν το 10/10 και να περιμένουν το Πορτογαλία – Ελβετία για να δουν αν θα ακολουθήσουν με το απόλυτο και οι Ελβετοί), αλλά στο φινάλε του τερμάτισαν δεύτερη με αρκετή άνεση.

Οι 19 βαθμοί δεν αυξήθηκαν αλλά αυτό δεν έχει σημασία, με παίκτες, επιτελείο και κόσμο να έχουν το μυαλό τους στα δύο ματς που θα έρθουν στην τελευταία ευκαιρία που θα δοθεί στο σύνολο για παρουσία στα γήπεδα της Ρωσίας.

Το τελικό 1-0 διαμορφώθηκε στο 71' με ένα από τα πιο χαζά αυτογκόλ που έχουν μπει τον τελευταίο καιρό, αυτό του Κρις Μπραντ που μπορείτε να δείτε στο παρακάτω βίντεο. Για την ιστορία, το σκορ θα μπορούσε να είναι 2-0, αλλά ακυρώθηκε στο φινάλε γκολ του Σόρντελουντ.

 

 

Η τελική βαθμολογία του 3ου ομίλου:

1. Γερμανία 30β.

2. Β. Ιρλανδία 19β.

3. Τσεχία 15β.

4. Νορβηγία 13β.

5. Αζερμπαϊτζάν 10β.

6. Σαν Μαρίνο 0β.