Ντάιερ: «Ο κόσμος θα έχει λόγους να χαρεί στο Μουντιάλ... »

Υπόσχεση για κάτι πολύ καλύτερο από το Euro 2016 έδωσε στους οπαδούς της Αγγλίας ο Έρικ Ντάιερ, λέγοντας πως οι οπαδοί που θα ταξιδέψουν στη Ρωσία για το Μουντιάλ αλλά κι εκείνοι που θα παρακολουθούν από το Νησί, θα έχουν λόγους να χαρούν και να ζητωκραυγάσουν.  



Ντάιερ: «Ο κόσμος θα έχει λόγους να χαρεί στο Μουντιάλ... »

Ο χαφ της Τότεναμ παραδέχθηκε ότι δεν είναι πάντοτε εύκολο για τα «τρία λιοντάρια» να αποδίδουν ωραίο ποδόσφαιρο στον αγωνιστικό χώρο, όμως γνωρίζουν πολύ καλά όλοι πως μετά τη ντροπή του 2016 θα πρέπει στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Ρωσίας να κάνουν κάτι πολύ καλό...

«Οι οπαδοί μας είναι απαιτητικοί και είναι δύσκολο να τους ικανοποιούμε κάθε φορά με την εικόνα μας στο γήπεδο, όμως στο Μουντιάλ θα έχουν πολλούς λόγους για να ενθουσιάζονται και να χαίρονται. Θα κάνουμε ό,τι περνάει από το χέρι μας.

Πάντως, στο ματς με τη Σλοβενία, μοναδικός στόχος ήταν το αποτέλεσμα που θα μας έδινε την πρόκριση και το πήραμε. Μακάρι όλοι να παραμείνουν δίπλα μας και να συνεχίζουν να μας στηρίζουν. Νομίζω ότι κανείς δεν μπορεί να ισχυριστεί ότι δεν προσπαθούμε...» ήταν τα λόγια του.