Παίζουν ακόμη και για την πρωτιά!

Η Ιρλανδία επικράτησε της Μολδαβίας με σκορ 2-0 και ενέτεινε την πίεσή της στην Ουαλία, την οποία και θα αντιμετωπίσει την τελευταία αγωνιστική, με τις δύο ομάδες να παίζουν ακόμη και για την πρώτη θέση μετά την ήττα της Σερβίας από την Αυστρία.



Παίζουν ακόμη και για την πρωτιά!

Νωρίτερα οι Ουαλοί είχαν δυσκολευτεί απέναντι στην Γεωργία αλλά έφυγαν από την Τιφλίδα με σκορ 1-0, για να πάρει σειρά αυτό των Ιρλανδών με ένα γκολ περισσότερο. Μοναδικός της σκόρερ ο Ντάριλ Μέρφι, που με τέρματα στο 2’ και το 19’ διαμόρφωσε το αποτέλεσμα.

Τα σημαντικά έρχονται από την Βιέννη, εκεί όπου ο μισός Σέρβος, Μάρκο Αρναούτοβιτς, σκόραρε... ενάμιση γκολ για να δώσει στην Αυστρία τη νίκη κόντρα στην χώρα από την οποία κατάγεται ο πατέρας του. Ο παίκτης της Γουέστ Χαμ έκανε το 2-1 πριν πάρει σειρά το τέρμα του Νεμάνια Μάτιτς (Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ) για την Σερβία, και επέστρεψε για να ξεγελάσει τον Στόικοβιτς με διαγώνια κίνηση για το 3-2. Πιστώθηκε σε αυτόν το γκολ, το πανηγύρισε χωρίς να το πανηγυρίσει όπως και το πρώτο, αλλά με την μπάλα δεν είχε κάνει επαφή.

Συνεπώς, οι τρεις πρώτες έχουν απόσταση ενός βαθμού η καθεμία μεταξύ τους και τα πάντα παίζοντα για την αυλαία. Στο γειτονικό ντέρμπι η Ουαλία θα υποδεχθεί τους Ιρλανδούς και οι Σέρβοι θα φιλοξενήσουν από την πλευρά τους την Μολδαβία.

Η βαθμολογία:

1. Σερβία 18β.

2. Ουαλία 17β.

3. Ιρλανδία 16β.

4. Αυστρία 12β.

5. Γεωργία 5β.

6. Μολδαβία 2β.