Με το ζόρι η Ουαλία

Η Ουαλία έκανε το καθήκον της απέναντι στην Γεωργία αλλά δυσκολεύτηκε αρκετά για να φτάσει και να διατηρήσει το 1-0, απόντος φυσικά του τραυματία Γκάρεθ Μπέιλ.



Με το ζόρι η Ουαλία

Οι Ουαλοί πέρασαν το άγχος στην Ιρλανδία, που πρέπει να κερδίσουν πάση θυσία την Μολδαβία για να παραμείνουν στο κυνήγι της δεύτερης θέσης, η οποία έτσι θα παραμείνει ανοιχτή για την τελευταία αγωνιστική και την αναμέτρηση μεταξύ των δύο γειτονικών ομάδων.

Την δουλειά στην Τιφλίδα έκανε ένα γκολ του Λόρενς τέσσερα λεπτά μετά την επιστροφή των δύο πλευρών από τα αποδυτήρια, με τον παίκτη της Ντέρμπι να σουτάρει από μακρινή απόσταση πετυχαίνοντας ένα όμορφο γκολ.

Πίεσαν πολύ οι γηπεδούχοι για την ισοφάριση, αλλά αυτήν δεν ήρθε και έτσι οι «δράκοι» παραμένουν σε θέση ισχύος για την δεύτερη ευκαιρία των μπαράζ.

Στην βαθμολογία η Ουαλία ανέβηκε στους 17 βαθμούς, στους 13 με ματς λιγότερο (για λίγο) οι Ιρλανδοί. Τέλος αξίζει να σημειωθεί πως παραμένει βαθμολογικά ανοιχτή και η πρωτιά, αλλά φαντάζει απίθανο να την χάσει και σε αυτό και στο επόμενο η Σερβία, που είναι στους 18 μετά από οκτώ και όχι εννέα παιχνίδια.