«Δεν μπορεί ούτε να κουνηθεί ο Αγουέρο»

Ο πόνος στα πλευρά είναι τόσο έντονος που δυσκολεύει τον Σέρχιο Αγουέρο σε κάθε του κίνηση, όπως ανέφερε ο γιατρός της εθνικής ομάδας της Αργεντινής για τον τραυματισμό του διεθνή φορ της Μάντσεστερ Σίτι μετά το τροχαίο στο οποίο ενεπλάκη στο Άμστερνταμ.  



«Δεν μπορεί ούτε να κουνηθεί ο Αγουέρο»

Παραμονές του ντέρμπι με την Τσέλσι, ο Αγουέρο βρέθηκε στην Ολλανδία για να παρακολουθήσει συναυλία στο ρεπό του, όμως, στο δρόμο προς το αεροδρόμιο ώστε να πάρει την νυχτερινή πτήση για Λονδίνο, το βράδυ της Πέμπτης, ο οδηγός ταξί στο οποίο επέβαινε έχασε τον έλεγχο και προσέκρουσε με δύναμη σε κολώνα.

Ο ποδοσφαιριστής τραυματίστηκε στα πλευρά και ο Δρ.Ντονάτο Βιλιάνι, που τον εξέτασε, ανέφερε πως το διάστημα της απουσίας του Αγουέρο από τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις θα ξεπεράσει τον έναν μήνα...

«Είναι σε κακή κατάσταση ακόμα, γιατί δεν μπορεί ούτε να κουνηθεί μέσα στο σπίτι του. Θα πρέπει να μείνει εκτός δράσης για περισσότερο από ενάμιση μήνα. Δεν μπορεί να κάνει κινήσεις, δεν μπορεί ούτε να μπει ή να βγει από το αυτοκίνητο. Πονάει πολύ» ήταν τα λόγια του γιατρού της «αλμπισελέστε».