Νιούκαστλ-Λίβερπουλ 1-1 (Ημίχρονο)

Στο ίδιο μοτίβο συνεχίζει η Λίβερπουλ στο «St James' Park»! Έχοντας τον απόλυτο έλεγχο του ματς καθ’ όλη τη διάρκεια των 45 πρώτων λεπτών, πήρε το προβάδισμα απέναντι στη Νιούκαστλ με γκολ-ποίημα του Κουτίνιο (29’) και το απώλεσε χάρη σε μια ακόμη αμυντική αδράνεια που επέτρεψε στον Χοσέλου (36’) να φέρει το παιχνίδι στα ίσα (1-1).



Νιούκαστλ-Λίβερπουλ 1-1 (Ημίχρονο)

Η ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ μπήκε αποφασιστικά από το πρώτο λεπτό και άρχισε να απειλεί από το νωρίς. Κύριος εκφραστής των επιθετικών ορέξεων ο Μοχάμεντ Σαλάχ, ο οποίος «αναστατώνει» τις «καρακάξες» κάθε φορά που ξεχύνεται στην αντεπίθεση, για να την «καθησυχάσει» ο ίδιος στη συνέχεια με τις άστοχες επιλογές στην τελική πάσα.

Η μεγαλύτερη φάση πριν την επίτευξη των γκολ σημειώθηκε στο 23ο λεπτό, με τους «κόκκινους» να αστοχούν τρεις συνεχόμενες φορές μπροστά στην αντίπαλη εστία. Η προβολή του Βαϊνάλντουμ σταμάτησε στο δοκάρι, το σουτ του Λόβρεν πάνω στη γραμμή, για να έρθει ο Μανέ να βάλει τέλος στη φάση στέλνοντας την μπάλα άουτ.

Στο 29ο λεπτό ο Κουτίνιο το πήρε πάνω του και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα με κίνηση-Άριεν Ρόμπεν. Όλα έδειχναν ευνοϊκά για του «reds» μέχρι το 36’, όταν η άμυνά τους πιάστηκε για άλλη μια φορά στον ύπνο. Κανείς εκ των κεντρικών αμυντικών δεν προέβλεψε τον κίνδυνο που ερχόταν τη στιγμή που ο Σέλβι σημάδευε τον Χοσέλου, ο οποίος έφυγε ανενόχλητος προς την εστία του Μινιολέ και σκόραρε με κόντρα αφού ο Mάτιπ πήγε να σώσει την κατάσταση με τάκλιν που κατέληξε στο αριστερό του πόδι και μετέπειτα στα δίχτυα.

Οι συνθέσεις:

Νιούκαστλ: Έλιοτ, Γιέντλιν, Λάσκελς, Κλαρκ, Μανκίλο, Μερίνο, Σέλβι, Ατσού, Πέρεθ, Ρίτσι, Χοσέλου

Λίβερπουλ: Μινιολέ, Γκόμεζ, Μάτιπ, Λόβρεν, Μορένο, Βαϊνάλντουμ, Έντερσον, Κουτίνιο, Σαλάχ, Στάριτζ, Μανέ