Σειρά σας!

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έκανε το καθήκον της απέναντι στην Κρίσταλ Πάλας και επικρατώντας με σκορ 4-0 στο “Ολντ Τράφορντ” πέρασε άγχος στις Τσέλσι και Μάντσεστερ Σίτι, που παίζουν στο παιχνίδι της ημέρας στο “Στάμφορντ Μπριτζ”. Νίκες για Στόουκ και Γουέστ Χαμ, δεν ξεκόλλησε ποτέ το Μπόρνμουθ – Λέστερ, 2-2 στο 90+6' το Γουέστ Μπρομ - Γουότφορντ.



Σειρά σας!

Οι “κόκκινοι διάβολοι” προηγήθηκαν από το πρώτο ημίχρονο με τους Χουάν Μάτα και Μαρουάν Φελαϊνί (3’, 35’) για να βάλουν στέρεες βάσεις για άνετη επικράτηση, οι οποίες δεν... σείστηκαν ούτε για λίγο, με τον υψηλόσωμο Βέλγο να σκοράρει και πάλι, τέσσερα λεπτά μετά την επιστροφή των ομάδων από την ανάπαυλα, δίνοντας διαστάσεις θριάμβου από νωρίς. Το κερασάκι στην τούρτα έβαλε ο Ρομέλου Λουκάκου, που σκόραρε σε ακόμη ένα ματς, έχοντας ξεκινήσει βασικός παρά τους ψιθύρους που τον ήθελαν να μένει στον πάγκο,.

Νίκη για την ομάδα του Ζοσέ Μουρίνιο... παραλίγο νίκη για την Γουέστ Μπρομ, που αν και προηγήθηκε με δύο τέρματα στο σκορ πριν το ημίχρονο είδε τους πάικτες του Μάρκο Σίλβα να μειώνουν επίσης πριν πάνε οι δύο πλευρές στα αποδυτήρια, και εν τέλει να κλέβουν τον βαθμό στα πολλά λεπτά των καθυστερήσεων, με τον Ριτσάρλισον να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα ακριβώς πριν λήξει ο αγώνας.

Στο “365” η Στόουκ προηγήθηκε μια φορά απέναντι στην Σαουθάμπτον, το έκανε και δεύτερη όταν οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να βρουν δίχτυα σε μια από τις σπάνιες φορές φέτος, για να διαμορφώσει το τελικό 2-1 με τον Πίτερ Κράουτς και να πάρει μια πολύ σημαντική νίκη μιας και οι ομάδες έχουν τους ίδιους στόχους στην σεζόν και θα μπορούσαμε να πούμε πως ο αγώνας είχε χαρακτήρα εξάποντου. Buzzer beater για την Γουέστ Χαμ, που με σκόρερ τον Ντιαφρά Σακό πήρε τη νίκη 1-0 απέναντι στην Σουόνσι για να συνεχίσει ακόμη μία αγωνιστική σε θετικό πρόσημο.

Τέλος, δεν άνοιξε... ρουθούνι στο Μπόρνμουθ – Λέστερ, με τις δύο ομάδες να μην μετουσιώνουν τις ευκαιρίες που βρήκαν, με τους γηπεδούχους να δείχνουν καλύτερο πρόσωπο από τους παίκτες του Κρεγκ Σέξπηρ.

Συνοπτικά τα αποτελέσματα στα ματς των 17:00:

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Κρίσταλ Πάλας 4-0

Στόουκ – Σαουθάμπτον 2-1

Γουέστ Μπρομ – Γουότφορντ 2-2

Γουέστ Χαμ – Σουόνσι 1-0

Μπόρνμουθ – Λέστερ 0-0