Πιούλις: «Δεν απεκάλεσα ''απάτη'' τον Σάντσες»

Σε καμία των περιπτώσεων δεν  χαρακτήρισε ως «απάτη», επί προσωπικού τον Αλέξις Σάντσες, ο προπονητής της Γουέστ Μπρομ, Τόνι Πιούλις, όπως ανέφερε μεταξύ άλλων, στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου της ομάδας του, πριν από τον αυριανό εντός έδρας αγώνα με την Γουότφορντ (30/9, 17:00).



Πιούλις: «Δεν απεκάλεσα ''απάτη'' τον Σάντσες»

Ο τεχνικός των «baggies», λίγο πριν την αναμέτρηση με τις «σφήκες» στο «Hawthorns»  αναφέρθηκε, στον Κέβιν Ντόιλ, που αποσύρθηκε αναπάντεχα από την ενεργό δράση για λόγους υγείας, στον αυριανό αντίπαλό του, αλλά και στο περιστατικό με τον Αλέξις Σάντσες στην τελευταία αναμέτρηση της ομάδας του με την Άρσεναλ, στο «Έμιρεϊτς».

Όσον αφορά την ξαφνική απόσυρση του Κέβιν Ντόιλ, ο Τόνι Πιούλις, θυμωμένος τον θάνατο του παλιού παίκτη της Γουέστ Μπρομ, Τζεφ Άστλ από χρόνια τραυματική εγκεφαλοπάθεια, δήλωσε:

 «Οτιδήποτε έχει να κάνει με άθλημα που αφήνει ένα σημάδι σε έναν παίκτη που τελειώνει την καριέρα του είναι ανησυχητικό. Σε  αυτήν την περίπτωση θα αναφέρω το πρόβλημα που είχε σε εμάς ο Τζέφ. Τα αρμόδια ποδοσφαιρικά όργανα της χώρας ξοδεύουν χρήματα σε έρευνες για να αντιμετωπίσουν τέτοια προβλήματα. Λυπάμαι πολύ για ότι συνέβη στον Κέβιν Ντόιλ. Εύχομαι να βρει λύση στο πρόβλημα που αντιμετωπίζει».

Αναφορικά με την αμφισβητούμενη φάση που κέρδισε η Άρσεναλ με πρωταγωνιστή  τον Αλέξις Σάντσες που φέρεται ο Πιούλις να απεκάλεσε τον Χιλιανό, «απάτη» ο κόουτς των «baggies» εξήγησε:

«Δεν αποκάλεσα τον Σάντσες ''απάτη'', αλλά το περιστατικό στο οποίο συμμετείχε. Όποιος ‘’προσποιείται’’, εξαπατά τους άλλους.  Όσο επικίνδυνα είναι τα αμφισβητούμενα πέναλτι, άλλο τόσο επικίνδυνα και τα αντίστοιχα φάουλ. Οι διαιτητές πρέπει αυτά να τα λάβουν υπόψη τους. Μπορεί να απογοητεύτηκα με τις αποφάσεις τους στο παιχνίδι με την Άρσεναλ, αλλά πλέον συγκεντρωμένος στο παιχνίδι με την Γουότφορντ».

Τέλος σχετικά με την αυριανή αναμέτρηση στο «Hawthorns» με την Γουότφορντ και τον Πορτογάλο ομόλογό του στις «σφήκες», ο Άγγλος τεχνικός συμπλήρωσε:

«Έχει ένα καλύτερο σύνολο σε σχέση με πέρυσι, καθώς έχουν δοθεί πάρα πολλά χρήματα για μεταγραφές, ενώ ο ίδιος έχει την στήριξη της διοίκησης. Δεν γνωρίζω αρκετά τους ξένους παίκτες που ήρθαν στην ομάδα του, αλλά φαίνεται πολύ ικανή. Προβλέπεται ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι για εμάς».