«Δεν θέλουμε να ανέβουμε ένα... βουνό»

Μιλώντας στα ΜΜΕ ενόψει της αναμέτρησης με τη Λέστερ το Σάββατο, ο τεχνικός της Μπόρνμουθ, Έντι Χάου, δεν έκρυψε πως είναι επιτακτική ανάγκη για τα «κεράσια» να βελτιωθούν, για να μην μπουν εν συνεχεία σε... μπελάδες.



«Δεν θέλουμε να ανέβουμε ένα... βουνό»

«Είναι νωρίς, αλλά δεν θέλουμε να αφήσουμε τους εαυτούς μας να ανέβουν ένα βουνό. Είμαστε εκεί που αξίζουμε και πρέπει να αντιδράσουμε. Δεν είμαι σίγουρος εάν γίνεται ευκολότερο στην Πρέμιερ Λιγκ, μιας και είναι τόσο απαιτητική. Νομίζουμε ότι έχουμε μία καλή ομάδα και δεν έχω αμφιβολία για τους παίκτες, αλλά η δυναμική του πρωταθλήματος είναι εξαιρετικά υψηλή φέτος».

Μπορεί οι Τάιρον Μίνγκς, Χάρι Άρτερ και Κάλουμ Γουίλσον τα τίθενται εκτός για το ματς με τις «αλεπούδες», ωστόσο ο νεαρός κόουτς μίλησε για την επιστροφή του τελευταίου στις προπονήσεις:

«Έχει κάνει καλή πρόοδο και επέστρεψε στις προπονήσεις, αλλά έχει ακόμα δρόμο. Είναι ένας πραγματικά καλός άνθρωπος για να τον έχουμε μαζί μας και προπονείται καλά».

Η συμμετοχή του Τζέιμι Βάρντι κρίνεται αμφίβολη στο ματς του Σαββάτου, ωστόσο ο Χάου τόνισε πως η ομάδα του προετοιμάζεται για το ενδεχόμενο που ο Άγγλος στράικερ αγωνιστεί:

«Ο Βάρντι είναι ένας καλός παίκτης. Είναι γρήγορος και υπάρχει δυσκολία στο να το αντιμετωπίσεις. Προετοιμαζόμαστε για το ενδεχόμενο που παίξει».