Έβερτον-Απόλλων Λεμεσού 1-1 (Ημίχρονο)

Παιχνίδι λαθών θα μπορούσε να χαρακτηριστεί το πρώτο ημίχρονο ανάμεσα στην Έβερτον και τον Απόλλωνα Λεμεσού, με τις δύο ομάδες να σκοράρουν από μια φορά (1-1) εκμεταλλευόμενες αμυντικές απροσεξίες των Γουίλιαμς και Γιούστε αντίστοιχα.



Έβερτον-Απόλλων Λεμεσού 1-1 (Ημίχρονο)

Η κυπριακή πλευρά είναι αυτή που έχει μέχρι στιγμής κερδίσει τις εντυπώσεις παρουσιάζοντας ένα θαρραλέο αγωνιστικό πρόσωπο, το οποίο μάλιστα της επέτρεψε να προηγηθεί στο σκορ μόλις στο 13ο λεπτό της συνάντησης.

Το λάθος διώξιμο του Γουίλιαμς έδωσε την ευκαιρία στον Μαγκλίκα να πραγματοποιήσει μια εξαιρετική σέντρα η οποία βρήκε τον Σαρντινέρο, με αποτέλεσμα ο τελευταίος να στείλει την μπάλα στα δίχτυα του Πίκφορντ μετά από δύο προσπάθειες.

Η απάντηση της Έβερτον όμως υπήρξε άμεση, με την ομάδα του Σοφρώνη Αυγουστή να πληρώνει με το ίδιο νόμισμα το λάθος γύρισμα του Γιούστε, το οποίο εκμεταλλεύτηκε ο Γουέιν Ρούνεϊ ισοφαρίζοντας προ κενής εστίας, καθώς ο Βαλέ βρισκόταν εκτός θέσης.

Στο ημίωρο ο σκόρερ των «ζαχαρωτών» επιχείρησε ένα όμορφο σουτ, το οποίο πέρασε λίγο έξω από το αριστερό δοκάρι των φιλοξενούμενων ενώ έως το τέλος του πρώτου μέρους οι γηπεδούχοι απείλησαν άλλες δύο φορές από μακρινή απόσταση με το σουτ του Ντέιβις (40’) αλλά και το επικίνδυνο χτύπημα φάουλ του Γκίλφι Σίγκουρτσον.

Οι συνθέσεις:

Έβερτον: Πίκφορντ, Κένι, Χόλγκεϊτ, Γουίλιαμς, Μπέινς, Ντέιβις, Σνάιντερλεν, Γκουέιγ, Σίγκουρτσον, Ραμίρεζ, Ρούνεϊ

Απόλλων Λεμεσού: Βαλέ, Πέδρο, Γιούστε, Ρομπέρζ, Βασιλείου, Ροντρίγκεζ ντε Σόουζα, Σατσέτι, Άλεφ, Γιακόλις, Σαρντινέρο, Μαγκλίκα