Τζα Ντζεντζέ: «Δεν αντέχω στην Γουότφορντ»

Την απόγνωσή του αναφορικά με το μέλλον του εξέφρασε ο πλάγιος αμυντικός της Γουότφορντ, Μπράις Ντζα Ντζεντζέ, σε συνέντευξη που παραχώρησε στο «RMC».



Τζα Ντζεντζέ: «Δεν αντέχω στην Γουότφορντ»

Ο Ιβοριανός μπακ, μετά από μια μακρά περίοδο τραυματισμού, δεν διανύει τις καλύτερες των ημερών του στις «σφήκες», με τους ιθύνοντες τον σύλλογο της Πρέμιερ Λιγκ να του ξεκαθαρίζουν πως έχει τεθεί εκτός πλάνων από την ομάδα του Μάρκο Σίλβα.

Συγκεκριμένα στον ραδιοφωνικό σταθμό του Μόντε Κάρλο, ο διεθνής με την Ακτή Ελεφαντοστού και πρώην ποδοσφαιριστής της Μαρσέιγ, αφού αποκάλυψε πως βρίσκεται σε οριακό σημείο τόσο σε προσωπικό, όσο και  επαγγελματικό επίπεδο, δήλωσε στην συνέχεια πως επιθυμεί να αποχωρήσει άμεσα από τις τάξεις της Γουότφορντ, ώστε να κάνει «restart» στην καριέρα του:

«Ελπίζω πλέον να φύγω από την Γουότφορντ. Δεν αντέχω.  Βρίσκομαι σε έναν φαύλο κύκλο και αν δεν προσέξω, μπορεί να συμβεί το οτιδήποτε. Είμαι στα όρια μου, προσπαθώ να συγκεντρωθώ και καταλήγω να κάνω κωπηλασία με τον πατέρα μου. Κάνω υπομονή, αλλά για πόσο;

Δεν έχω την ευκαιρία να εκφραστώ στο γήπεδο, έτσι όμως πως μπορούν να με κρίνουν οι άνθρωποι; Είναι περίπλοκα τα πράματα και βρίσκομαι σε δύσκολη θέση. Τον Ιανουάριο μου είπαν πως δεν με υπολογίζουν στην Γουότφορντ».