Μπατσουαγί: «Μεγάλη μου τιμή που συναντώ τον Τόρες»

Μπορεί ο Μίτσι Μπατσουαγί με το γκολ του να «σκότωσε» την Ατλέτικο Μαδρίτης, αλλά δεν παρέλειψε μετά το τέλος της «δραματικής» αναμέτρησης, να βγει μια φωτογραφία, τόσο με τον πρώην πλέον συμπαίκτη του, Ντιέγκο Κόστα, όσο και με τον Φερνάντο Τόρες.Μάλιστα, χαρακτήρισε τιμή την ολιγόλεπτη κουβέντα του με το παλαιό μέλος των «μπλε», κάνοντας και την καζούρα του στον μέχρι πέρυσι συμπαίκτη του. 



Μπατσουαγί: «Μεγάλη μου τιμή που συναντώ τον Τόρες»

Ο «ήρωας» της Μαδρίτης για τους Λονδρέζους, που με το γκολ του χάρισε στην ομάδα του Κόντε την δεύτερη συνεχόμενη νίκη στην φάση των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ, μετά το τέλος του αγώνα που έλαβε χώρα στο νεόδμητο «Wanda Metropolitano», βγήκε φωτογραφία με τους δυο παίκτες των «ροχιμπλάνκος», την οποία στην συνέχεια ανέβασε στον λογαριασμό στο Instagram που διαθέτει.

Επίσης ο Βέλγος επιθετικός , που βρίσκεται στην «σκιά» του Αλβάρο Μοράτα, έγραψε πάνω από την φωτογραφία που ανήρτησε, το εξής σχόλιο:

«Μεγάλη μου τιμή να συναντήσω έναν από τους μεγαλύτερους επιθετικούς που έβλεπα, όταν ήμουν μικρότερος. Και δεν μιλάω για τον Ντιέγκο».  

 

Great honour to meet one of the great strikers I used to watch when I was younger ⚽⚡ ... and no I'm not talking about Diego 🤣❤😂 #ElNino #guesswhostolehisjerseytonight 😇

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Michy Batshuayi (@mbatshuayi) στις