Κοιτάζει μόνο ψηλά η Σέφιλντ Γιουνάιτεντ

Στη 2η θέση του βαθμολογικού πίνακα της Τσάμπιονσιπ έπειτα και από τη 10η αγωνιστική, αναρριχήθηκε η Σέφιλντ Γιουνάιτεντ, που επιβλήθηκε 2-0 της Γουλβς, προσπερνώντας τόσο τους «λύκους», όσο και τη Λιντς στη βαθμολογία. Πρώτη νίκη μετά τις 12 Αυγούστου για τη Μπέρμιγχαμ!  



Κοιτάζει μόνο ψηλά η Σέφιλντ Γιουνάιτεντ

Οι «blades», έχοντας πρωταγωνιστή γι' ακόμα ένα παιχνίδι τον Λίον Κλαρκ, έδειξαν πως φέτος έχουν στρέψει το βλέμμα τους μονάχα προς το... ρετιρέ και κλείνουν τη 10η «στροφή» του πρωταθλήματος έχοντας φτάσει στη 2η θέση της βαθμολογίας.

Ο Κόνορ Κόουντι άφησε τη Γουλβς με παίκτη λιγότερο από το 15ο λεπτό της αναμέτρησης στο Bramall Lane και ο Κλαρκ σκόραρε αρχικά στο 39' με προβολή από σέντρα του Στίβενς για το 1-0.

Οι φιλοξενούμενοι, είχαν δοκάρι στο δεύτερο ημίχρονο σε εκτέλεση πέναλτι του Ρούμπεν Νέβες και αφού η τύχη για απόψε τους είχε γυρίσει την πλάτη, είδαν τη Σέφιλντ Γιουνάιτεντ να διαμορφώνει το τελικό 2-0 με κεφαλιά του ίδιου σκόρερ στο 58'.

Στο άλλο ματς της βραδιάς, η Μπέρμιγχαμ πήρε σημαντικό «τρίποντο» με το 1-0 επί της Σέφιλντ Γουένσντεϊ στο «St. Andrew's», κατακτώντας την πρώτη της νίκη σε όλες τις διοργανώσεις από τις 12 Αυγούστου!

«Δράστης» για τους «μπλε» του Λι Κάρσλεϊ, ο οποίος έχει αναλάβει ως υπηρεσιακός κόουτς, ήταν ο Άισακ Βασέλ, με εύκολο πλασέ από ασίστ του Μαγκόμα.