ΤΣΣΚΑ Μόσχας-Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (preview)

Να πετύχει τη νίκη, που θα την θέσει επικεφαλής του πρώτου ομίλου, θέλει απόψε (21:45) η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, όπου στο πλαίσιο της δεύτερης αγωνιστικής της φάσης των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ, αντιμετωπίζει εκτός έδρας με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας. 



ΤΣΣΚΑ Μόσχας-Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (preview)

Οι «κόκκινοι διάβολοι», βρίσκονται σε εξαιρετική φόρμα και θέλουν να δώσουν συνέχεια στις νίκες, αλλά και στις καλές εμφανίσεις.

Απέναντι στην «ομάδα του στρατού», στην «VEB Arena», θέλουν να κάνουν το 2/2 και να βρεθούν μόνοι πρώτοι στον όμιλό τους, αποκτώντας σαφές βαθμολογικό προβάδισμα για την κορυφή και την πρόκριση.

Πέραν των τραυματιών Ιμπραΐμοβιτς και Πογκμπά, η ομάδα του Ζοσέ Μουρίνιο, για άλλο ένα παιχνίδι θα στερηθεί τις υπηρεσίες του Φιλ Τζόουνς, που εκτίει ποινή από την περυσινή σεζόν, όταν η Γιουνάιτεντ συμμετείχε στο Γιουρόπα Λιγκ το οποίο και εν τέλει κατέκτησε.

Επιστρέφει ο Ερίκ Μπαϊγί στο βασικό σχήμα, που εξέτισε την τιμωρία του από πέρυσι, επίσης στην δεύτερη τη τάξει ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση.

ΤΣΣΚΑ Μόσχας: Ακινφέεφ, Ιγκνάσεβιτς, Β. Μπερεζούτσκι, Α Μπερεζούτσκι, Ναμπάκιν, Ντζαγκόεφ, Βέρμπλουμ, Νάτκχο, Βιτίνιο, Μιλάνοφ

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Ντε Χέα, Νταρμιάν, Μπαϊγί, Σμόλινγκ, Μπλιντ, Μάτιτς, Μάτα, Ερέρα, Μικιταριάν, Ράσφορντ, Λουκάκου