Σπαρτάκ Μόσχας-Λίβερπουλ (preview)

Τη συνέχιση της αγωνιστικής της ανάκαμψης επιζητά η Λίβερπουλ, που μετά την εντός έδρας ισοπαλία που «παραχώρησε» στο Άνφιλντ, απέναντι στην Σεβίλλη (2-2), πριν από δυο εβδομάδες, ταξίδεψε στη μακρινή Μόσχα, όπου στο πλαίσιο της δεύτερης αγωνιστικής της φάσης των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ, αντιμετωπίζει την τοπική Σπαρτάκ (21:45).



Σπαρτάκ Μόσχας-Λίβερπουλ (preview)

Ύστερα από μια μακρά περίοδο χωρίς νίκη, οι «κόκκινοι», μετά την «δραματική» νίκη με σκορ 3-2 επί της Λέστερ για την Πρέμιερ Λιγκ, θέλουν να δώσουν συνέχεια στα θετικά αποτελέσματα και να κάνουν «σεφτέ» στους ομίλους της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης, απέναντι στην πρωταθλήτρια Ρωσίας.

Η ομάδα του Γερμανού τεχνικού, Γιούργκεν Κλοπ, πέραν των γνωστών απουσιών, των τραυματιών Άνταμ Λαλάνα και Νέιθαν Κλάιν,  δεν θα υπολογίζουν στην σημερινή εκτός έδρας αναμέτρηση της «Οτκρίτιε Αρένα»  και τον Τζο Γκόμες, ο οποίος στον αγώνα με την Σεβίλλη αποβλήθηκε με δυο κίτρινες κάρτες.  

Επιστροφή στην αγωνιστική δράση για τον Σάντιο Μανέ, που έχει να αγωνιστεί από τις 9 Σεπτεμβρίου στην εκτός έδρας συντριβή από την Μάντσεστερ Σίτι, με σκορ 3-0, όταν είχε αποβληθεί με κόκκινη κάρτα για την επικίνδυνη κλωτσιά του στο πρόσωπο του τερματοφύλακα των «πολιτών», Έντερσον.

Ο αγώνας χαρακτηρίζεται για τον αγγλικό σύλλογο ως «τελικός», καθώς μετά την εντός έδρας ισοπαλία με την Σεβίλλη, η νίκη απέναντι στην Σπαρτάκ Μόσχας είναι μονόδρομος, για να παραμείνει η Λίβερπουλ σε τροχιά πρωτιάς στον όμιλό της. 

Πιθανές ενδεκάδες:

Σπαρτάκ Μόσχας:  Ρεμπρόφ, Γιεσένκο, Τάσκι, Μποκέτι, Κομπάροφ, Πάσαλιτς, Σαμέντοφ, Ανανίντζε, Ποόφ, Μπακάεφ, Αντριάνο.

Λίβερπουλ: Κάριους, Αλεξάντερ-Άρνολντ, Μάτιπ, Λόβρεν, Μορένο, Χέντερον, Τσαν, Σαλάχ, Κουτίνιο, Μανέ, Στάριντζ