Κόσμος και... ζέστη ανησυχούν τον Ποκετίνο

Ο Μαουρίσιο Ποκετίνο στάθηκε στην θερμή υποστήριξη των οπαδών του ΑΠΟΕΛ προς την ομάδα τους σε κάθε εντός έδρας ματς, αλλά και στις υψηλές θερμοκρασίες και την υγρασία στην Κύπρο, ενόψει του αγώνα των «σπιρουνιών» με την ομάδα του Γιώργου Δώνη, το βράδυ της Τρίτης για τη δεύτερη αγωνιστική των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ.  



Κόσμος και... ζέστη ανησυχούν τον Ποκετίνο

«Είμαστε έτοιμοι, αλλά ξέρουμε ότι θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι. Οι οπαδοί του ΑΠΟΕΛ δημιουργούν πάντοτε πολύ καλή ατμόσφαιρα για την ομάδα τους και εχθρική για τον αντίπαλο, ενώ επιπλέον έχει και ζέστη η Κύπρος καθώς οι θερμοκρασίες είναι πολύ διαφορετικές από αυτές της Αγγλίας. Έχω δει ορισμένα παιχνίδια τους, έχω δει ότι είναι οργανωμένοι και έτοιμοι για κάθε κατάσταση που θα προκύψει μέσα σε ένα ματς.

Δεν τα πηγαίνουν καλά στα τελευταία τους ματς στο πρωτάθλημα, όμως το Τσάμπιονς Λιγκ είναι τελείως διαφορετικό και μετά την ήττα από τη Ρεάλ στο πρώτο παιχνίδι θα θέλουν να πάρουν κάτι θετικό. Εμείς θέλουμε τη νίκη για να κάνουμε ακόμα ένα βήμα προς την πρόκριση που είναι ο στόχος μας» ήταν τα λόγια του Αργεντινού τεχνικού κατά τη διάρκεια της πτήσης προς την Κύπρο.