Κάποτε ο Μπέκαμ είχε μισθό... 250 λίρες (pic)

Όλοι κάπου, κάποτε, κάπως ξεκινούν. Το ίδιο και ο Ντέιβιντ Μπέκαμ. Μπορεί εν έτει 2017 να έχει στον τραπεζικό του λογαριασμό εκατομμύρια από την ενασχόλησή του με το ποδόσφαιρο και τις εμπορικές του δραστηριότητες, ωστόσο, υπήρξε εποχή που μετρούσε μόλις... 250 λίρες στον μισθό του!  



Κάποτε ο Μπέκαμ είχε μισθό... 250 λίρες (pic)

Ο «Μπεκς», κλείνει φέτος 25 χρόνια από την πρώτη του εμφάνιση με την πρώτη ομάδα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, αφού, στις 23 Σεπτέμβρη του 1992, όντας τότε 17 ετών παιδάκι, πέρασε με αλλαγή στο παιχνίδι με τη Μπράιτον για το Λιγκ Καπ, παίρνοντας χρόνο συμμετοχής από τον Σερ Άλεξ Φέργκιουσον.

Στο διαδίκτυο κυκλοφόρησε ένα γράμμα που είχε γράψει σε έναν φίλο του ο νυν θρύλος των «κόκκινων διαβόλων» και μετέπειτα της Ρεάλ Μαδρίτης, των Λ.Α. Γκάλαξι, της Μίλαν και της Παρί Σεν Ζερμέν, από την ημέρα που είχε δει για πρώτη φορά χρήματα στον λογαριασμό του, στο ξεκίνημα της επαγγελματικής του καριέρας.

«Σου γράφω για να σου πω τα νέα μου... Όλα είναι καλά αλλά η προετοιμασία είναι σκληρή. Κάνουμε σπριντ 8 μίλια κάθε μέρα και είναι ζόρικο. Πήρα και τον πρώτο μου μοσθό που μαζί με ένα μπόνους έφτασε το ποσό στις 250 λίρες. Ελπίζω και η δική σου δουλειά να πηγαίνει καλά. Χαιρετίσματα στους δικούς σου.

Θα σε δω σύντομα,

Ντέιβ».

Όλοι από χαμηλά ξεκινούν, δουλεύουν το ταλέντο τους, δείχνουν θέληση κι όπου τους οδηγήσει η ικανότητά τους και η ζωή, θα φτάσουν...