Γουόκερ: «Αν είμαστε καλοί, δύσκολα θα έχουμε πρόβλημα»

Σίγουρος για την ποιότητα και την ετοιμότητα της Μάντσεστερ Σίτι ενόψει της αναμέτρησης της 2ης αγωνιστικής του Τσάμπιονς Λιγκ με αντίπαλο τη Σαχτάρ εμφανίστηκε ο Κάιλ Γουόκερ.



Γουόκερ: «Αν είμαστε καλοί, δύσκολα θα έχουμε πρόβλημα»

Μετά την εκτός έδρας «τεσσάρα» της πρεμιέρας επί της Φέγενορντ, οι «πολίτες» ετοιμάζονται να υποδεχτούν τους Ουκρανούς στο βράδυ της Τρίτης (26/9) και ο Άγγλος μπακ τόνισε πως αν η ομάδα του ακολουθήσει το σωστό πλάνο θα έχει τον πρώτο λόγο για τη νίκη.

«Τα πάντα εξαρτώνται από τη συνέπεια που θα δείξουμε εμείς. Αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να εμφανιστούμε ξανά στο επίπεδο που βρισκόμαστε τον τελευταίο καιρό και αν συμβεί αυτό δεν υπάρχουν πολλές ομάδες που θα μας δημιουργήσουν προβλήματα» δήλωσε ο Γουόκερ, ο οποίος στη συνέχεια μίλησε με τα καλύτερα λόγια για την ποιότητα της Σίτι και έκανε ειδική αναφορά στους Ντε Μπρόινε και Αγουέρο:

«Η ομάδα διαθέτει ποιότητα. Είναι απόλαυση να έχεις συμπαίκτες σαν τον Ντε Μπρόινε, ενώ είναι πολύ ευχάριστο που πλέον ο Αγουέρο δεν είναι πια αντίπαλός μου. Όταν τον αντιμετώπιζα τα προηγούμενα χρόνια ήταν σαν… εφιάλτης».