Μπράιτον-Νιούκαστλ 0-0 (Ημίχρονο)

Χωρίς σκορ (0-0) ολοκληρώθηκε το πρώτο ημίχρονο του «AMEX» ανάμεσα σε Μπράιτον και Νιούκαστλ, με τις δύο ομάδες ωστόσο να έχουν τις «στιγμές» τους μπροστά από τις δύο εστίες.



Μπράιτον-Νιούκαστλ 0-0 (Ημίχρονο)

Οι γηπεδούχοι ήταν αυτοί που παρουσιάστηκαν περισσότερο ζωηροί στο πρώτο εικοσάλεπτο και φρόντισαν να κάνουν δύο-τρεις φορές αισθητή την παρουσία του στα μετόπισθεν της ομάδας του Ράφα Μπενίτεθ.

Στο 11ο λεπτό μάλιστα ο Γκρος παραλίγο να ανοίξει το σκορ αλλά το σουτ που επιχείρησε σταμάτησε στην πλάτη του συμπαίκτη του Κνόκερτ. Η απάντηση της Νιούκαστλ δεν άργησε να έρθει αφού μια αμυντική αδράνεια επέτρεψε στον Χοσέλου να γυρίσει ανενόχλητος και να σουτάρει, με την προσπάθειά του ωστόσο να περνά λίγο άουτ από το αριστερό δοκάρι του Ράιαν.

Δέκα λεπτά αργότερα οι «καρακάξες» επιβεβαίωσαν πως άφησαν πίσω τους το... μουδιασμένο ξεκίνημα, όταν το σουτ του Πέρεθ «τρομοκράτησε» για δεύτερη φορά τον Κρις Χιούτον, ο οποίος ωστόσο ανακουφίστηκε βλέποντας από τον πάγκο την μπάλα να περνά πάνω από τα δοκάρια.

Το ημίχρονο ολοκληρώθηκε με τους φιλοξενούμενους να έχουν την πρωτοβουλία των κινήσεων, χωρίς ωστόσο να δημιουργήσουν εκ νέου αξιόλογα προβλήματα…

Οι συνθέσεις:

Μπράιτον: Ράιαν, Σάλτορ, Ντάφι, Ντανκ, Σάτνερ, Μαρτς, Πρόπερ, Στέφενς, Κνόκερτ, Γκρος, Χέμετ

Νιούκαστλ: Έλιοτ, Γιεντλίν, Λάσκελς, Κλαρκ, Μπεμπά, Μερίνο, Χέιντεν, Ρίτσι, Πέρεθ, Ατσού, Χοσέλου