Ντ. Κόστα: «Επέστρεψα σπίτι μου…»!

Γύρισε εκεί που πάντα ήθελε να είναι! Ο Ντιέγκο Κόστα έφτασε στη Μαδρίτη για λογαριασμό της Ατλέτικο και από τις δηλώσεις του καταλαβαίνει κανείς… την κάψα του να φορέσει ξανά τη φανέλα των «ροχιμπλάνκος»! «Δεν μπορώ να πω ότι δεν είμαι ευγνώμων και στην Τσέλσι, όπου επίσης ήμουν χαρούμενος. Η Ατλέτικο όμως είναι το σπίτι μου και είμαι πάλι εδώ», τόνισε μεταξύ άλλων!  



Ντ. Κόστα: «Επέστρεψα σπίτι μου…»!

Οι εκπρόσωποι Τύπου περίμεναν στην αίθουσα αφίξεων τον Ισπανό επιθετικό και όπως είναι λογικό τον ρώτησαν για τα συναισθήματά του μετά την αίσια κατάληξη της παραχώρησής του από την Τσέλσι!

«Είμαι πολύ χαρούμενος. Πήρε καιρό, αλλά είχε ευτυχισμένο τέλος. Τώρα ανυπομονώ να δω τους συμπαίκτες μου και να προπονηθώ. Θέλω, όπως πάντα, να δώσω τον καλύτερό μου εαυτό και ελπίζω ότι όλα θα πάνε καλά», τόνισε αρχικά ο διεθνής σέντερ φορ και συνέχισε αναφερόμενος στα συναισθήματα που του προκάλεσε το… σίριαλ της μεταγραφής του:

«Πάντα σε αγχώνει όταν βλέπεις τον χρόνο να περνά χωρίς αποτέλεσμα. Η Ατλέτικο όμως κατέβαλλε μεγάλη προσπάθεια και είμαι ευγνώμων. Είμαι πολύ χαρούμενος και θα επιδιώξω να δείξω με πράξεις αυτή την ευγνωμοσύνη που νιώθω. Ήθελα να επιστρέψω. Δεν μπορώ να πω ότι δεν είμαι ευγνώμων και στην Τσέλσι, όπου επίσης ήμουν χαρούμενος. Η Ατλέτικο όμως είναι το σπίτι μου και είμαι πάλι εδώ»!