Χάου: «Να εκμεταλλευτούμε την κατάσταση που βρισκόμαστε»

Σε μεγάλη εκτίμηση έχει την προσεχή αντίπαλο του, Έβερτον, ο τεχνικός της Μπόρνμουθ, Έντι Χάου, ο οποίος ζήτησε από τους παίκτες του να εκμεταλλευτούν το μομέντουμ στο οποίο βρίσκονται.



Χάου: «Να εκμεταλλευτούμε την κατάσταση που βρισκόμαστε»

«Ο Τάιρον Μινγκς απουσιάζει. Δυστυχώς έχει ένα πρόβλημα στη μέση αυτή τη στιγμή. Σκεφτήκαμε ότι θα ήταν διαχειρίσιμο με τη θεραπεία του που δώσαμε, αλλά θα είναι εκτός για μία συγκεκριμένη περίοδο.

Βλέπει έναν ειδικό που του συστήνει τουλάχιστον ένα μήνα ξεκούραση, επομένως θα υπάρξει ένα διάστημα απουσίας για τον Τάιρον».

Για το πόσο σημαντικό είναι το ματς με τα «ζαχαρωτά» μετά τις δύο σερί νίκες της ομάδας:

«Το να κερδίζεις είναι τα πάντα. Πάντα το έλεγα αυτό και δεν ντρέπομαι γι' αυτό, ακόμα και όταν χάνουμε. Οι παίκτες χρειάζεται να το αισθανθούν επίσης. Χρειάζεται να πιστέψουν στην ομάδα τους. Αυτές οι δύο νίκες μας έκαναν καλό, αλλά αυτό αναμένεται να το δείξουμε κόντρα στην Έβερτον, όπου χρειάζεται να συνεχίσουμε πάνω στο μομέντουμ που χτίσαμε».

Σχετικά με το αν η Έβερτον έχει χάσει από τη δύναμή της επιθετικά λόγω της αποχώρησης του Ρομέλου Λουκάκου:

«Εάν λέτε ότι είναι λιγότερο επιθετικοί, δεν το δέχομαι. Είχαν ένα εξαιρετικά δύσκολο ξεκίνημα στη σεζόν, δείτε τους αγώνες τους, μπορεί να συμβεί σε κάθε ομάδα. Νομίζω ότι έχουν έναν εξαιρετικό προπονητή. Νομίζω ότι είναι μία δυνατή ομάδα».

Για τον Γουέιν Ρούνεϊ σχολίασε:

«Νομίζω ότι είναι ένας απίστευτος παίκτης. Ήμουν πάντα ένας από τους μεγαλύτερους φαν του. Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι υπήρξε ένας από τους καλύτερους σκόρερ της γενιάς του. Γνωρίζουμε ότι θα είναι ένας πραγματικός κίνδυνος. Τεχνικά, θα τους κάνει να παίξουν, παράλληλα όμως δεν έχει χάσει την ικανότητά του στο σκοράρισμα».