Χιούζ: «Ρίσκο να παίξει ο Βίμερ με την Τσέλσι»

Για την απόλυση του Μαρκ Σάμσον από τον πάγκο της γυναικείας ομάδας της εθνικής Αγγλίας και την κατάσταση της υγείας των τραυματισμένων παικτών, μίλησε ο προπονητής της Στόουκ, Μαρκ Χιουζ, λίγο πριν την εντός έδρας αναμέτρηση της ομάδας με την Τσέλσι.



Χιούζ: «Ρίσκο να παίξει ο Βίμερ με την Τσέλσι»

Ο Ουαλός τεχνικός των «potters» στην καθιερωμένη συνέντευξη τύπου, λίγο πριν τον αυριανό αγώνα με τους «μπλε», αναφέρθηκε μεταξύ άλλων, στην απομάκρυνση του ομοσπονδιακού τεχνικού του γυναικείου αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος των «Τριών Λιονταριών», όπου πήρε αποστάσεις από το θέμα λέγοντας:

«Δεν είμαι στην θέση να σχολιάσω κάτι το οποίο δεν κατέχω. Θα ήταν λάθος από μένα. Αλλά φαίνεται πως η διαδικασία πρόσληψης ήταν λανθασμένη, καθώς τα άτομα αυτά πρέπει να κατανοήσουν σε ποιόν χώρο βρίσκονται».

Αναφορικά με τις απουσίες της Στόουκ, που παρουσιάζει στην άμυνα, ο Χιούζ δήλωσε:

«Οι Σόκρος, Κάμερον και Ζουμά δεν θα είναι διαθέσιμοι. Έχουμε μεγάλη αμφιβολία και για τον Βίμερ, που θα πρέπει να του ρίξουμε μια ματιά να δούμε σε τι κατάσταση βρίσκεται.», ενώ συμπλήρωσε για τον διεθνή Αυστριακό στόπερ, που η συμμετοχή θα κριθεί την τελευταία στιγμή: «Κρατάω τα δάκτυλά μου σταυρωμένα πως ο Κέβιν θα είναι εντάξει. Είχε μια ζημιά στον τένοντα. Ελπίζω ο πόνος του να σταματήσει, αλλά θα είναι ρίσκο να τον βάλω να παίξει απέναντι στην Τσέλσι. Είναι επικίνδυνο! Είμαστε λίγο σε εγρήγορση».

Όσον αφορά τον αποκλεισμό από την Μπρίστολ Σίτι στο πλασίο του τρίτου γύρου του Λιγκ Καπ επεσήμανε:

«Δεν παίξαμε καλά. Ήταν μέχρι στιγμής το χειρότερο παιχνίδι που έχουμε κάνει φέτος» 

Τέλος σχετικά με την μεταγραφή του Ντιέγκο Κόστα στην Ατλέτικο Μαδρίτης τόνισε:

«Απολάμβανα τα παιχνίδια του, γιατί ήταν διαφορετικός. Η αποχώρησή του από την αποτελεί απώλεια και ντροπή για την Τσέλσι και την Πρέμιερ Λιγκ».