Ο άνθρωπος που έχει αναλάβει τις μετακινήσεις του Ρούνεϊ

Η πρόσφατη απόφαση του αγγλικού δικαστηρίου να αφαιρέσει το δίπλωμα οδήγησης από τον Γουέιν Ρούνεϊ, για οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλ, ανάγκασε τον επιθετικό της Έβερτον να προσλάβει έναν οδηγό-σωματοφύλακα με… «άρωμα» Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, που θα φροντίζει για τις μετακινήσεις του.. 



Ο άνθρωπος που έχει αναλάβει τις μετακινήσεις του Ρούνεϊ

Ποιος είναι ο κύριος που συνόδευσε τον έμπειρο παίκτη της Έβερτον στο δικαστήριο και λίγες μέρες μετά είχε αναλάβει την μεταφορά του, στις προπονητικές εγκαταστάσεις της ομάδας;

Ο λόγος για τον Ντάμιεν Χαλ, που δεν είναι άγνωστος στον 31χρονο ποδοσφαιριστή των «ζαχαρωτών», καθώς όπως αναφέρει «Mirror», τον γνωρίζει από την θητεία του στους «κόκκινους διαβόλους», όπου εργαζόταν σε εταιρεία που ήταν υπεύθυνη για θέματα ασφαλείας της Γιουνάιτεντ. Επίσης το ίδιο δημοσίευμα τονίζει πως ο εν λόγω σωματοφύλακας, διατηρεί άριστες σχέσεις τόσο με τον πρώην διεθνή της εθνικής Αγγλίας, όσο και με την γυναίκα του, Κολίν.

Αυτό σημαίνει πως ο Χαλ για τα επόμενα δυο χρόνια, θα είναι υπεύθυνος για τις μετακινήσεις του Ρούνεϊ, μέχρι να λήξει η σχετική τιμωρία από την αγγλική δικαιοσύνη, που του στερεί το δίπλωμα οδήγησης μέχρι το 2019.