Ανακοίνωσε τη συμφωνία για Κόστα η Τσέλσι!

Είναι πλέον επίσημο! Η Τσέλσι γνωστοποίησε ότι ήρθε σε πλήρη συμφωνία με την Ατλέτικο Μαδρίτης για την παραχώρηση του Ντιέγκο Κόστα!  



Ανακοίνωσε τη συμφωνία για Κόστα η Τσέλσι!

Xρειάστηκε να φτάσουμε στα τέλη Σεπτεμβρίου για να δοθεί οριστικό τέλος σε ένα από τα μεγαλύτερα μεταγραφικά σίριαλ, όμως… κάλλιο αργά παρά ποτέ! Εν τέλει, οι πρωινές πληροφορίες των ισπανικών Μέσων είχαν βάση, αφού η Τσέλσι ανακοίνωσε επίσημα ότι τα «βρήκε» με την Ατλέτικο για την πώληση του Ντιέγκο Κόστα!

«Η Τσέλσι συμφώνησε σήμερα με την Ατλέτικο για την μεταγραφή του Ντιέγκο Κόστα. Απομένει μόνο η συμφωνία με τον παίκτη και οι ιατρικές εξετάσεις», αναφέρει συγκεκριμένα η ανακοίνωση των Λονδρέζων!

Πουθενά, καμία αναφορά στο οικονομικό, αν και στην Ισπανία υποστηρίζουν ότι οι δύο πλευρές έδωσαν τα χέρια στα 60εκατ. ευρώ, ενώ υπάρχει και η πληροφορία πως ο διεθνής επιθετικός θα περάσει τις επόμενες ώρες από τα απαραίτητα ιατρικά τεστ!

Εφόσον δεν παρουσιαστεί κάποιο πρόβλημα της τελευταίας στιγμής, θα υπογράψει το συμβόλαιό του και θα «σφραγίσει» την επιστροφή του στους πολυαγαπημένους του «ροχιμπλάνκος»! Να σημειωθεί ότι ο Κόστα θα έχει δικαίωμα συμμετοχής από τον ερχόμενο Ιανουάριο.