Βενγκέρ: «Δύσκολος αντίπαλος η Γουέστ Μπρομ»

Για τους τραυματισμούς, τον Αλέξις Σάντσες, και όχι μόνο, μίλησε ο τεχνικός της Άρσεναλ, Αρσέν Βενγκέρ, λίγες μέρες πριν την -δύσκολη- όπως χαρακτήρισε, αναμέτρηση της ομάδας του με την Γουέστ Μπρομ, την Δευτέρα στο «Emirates».



Βενγκέρ: «Δύσκολος αντίπαλος η Γουέστ Μπρομ»

Συνέντευξη Τύπου παραχώρησε ο προπονητής των «κανονιέρηδων», στο πλαίσιο της εντός έδρας αναμέτρησης των κυπελλούχων Αγγλίας με τους «baggies».

Μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στον Κιέραν Γκιμπς, που επιστρέφει αντίπαλος κόντρα στην παλιά του ομάδα, την κατάσταση της υγείας των παικτών που είναι τραυματίες, αλλά και το συγκρότημα του Τόνι Πιούλις, με τον οποίο τίθεται αντιμέτωπος την Δευτέρα:

Συγκεκριμένα αναφορικά με την επιστροφή του Κιέραν Γκιμπς στο «Emirates» ως αντιπάλου της Άρσεναλ, ο Βενγκέρ δήλωσε:

«Θα είναι παράξενο να δούμε με διαφορετική φανέλα, έναν παίκτη που άνηκε στην ομάδα μας από νεαρή ηλικία. Είμαι βέβαιος ότι θα του δώσει κίνητρο και θα του δώσει ώθηση στην καριέρα».

Όσον αφορά τα νέα της ομάδας του, ο Αλσατός πρόσθεσε:

«Ο Γουόλκοτ θα ελεχθεί σήμερα, δεν νομίζουμε ότι είναι κάτι πολύ σοβαρό. Περιμένουμε τον Γουίλσιρ, δεν νομίζω να έχει κάποιο πρόβλημα. Όσον αφορά τον Εζίλ προπονείται και θα επιστρέψει στην ομάδα σήμερα η αύριο. Ο Γουέλμπεκ υποφέρει από έναν τραυματισμό στην βουβωνική χώρα και θα γυρίσει στον αγώνα με την Γουότφορντ», ενώ αναφορικά με την κατάσταση του Αλέξις Σάντσεζ, συμπλήρωσε:

«Όχι δεν βγάζω πρώιμα συμπεράσματα. Ο Αλέξις  τραυματίστηκε και βγήκε εκτός. Τον έβγαλα χθες να παίξει, για να γίνει ξανά ανταγωνιστικός. Κοιτάξτε δεν προσπαθώ να υποκριθώ. Απλά προσπαθώ να τον επαναφέρω στην φυσική του κατάσταση. Το Γιουρόπα Λιγκ και το Λιγκ Καπ είναι σημαντικά και προσπαθώ να του δώσω λίγο ανταγωνισμό. Του έδωσα μεγάλη άδεια και γύρισε τραυματίας, μένοντας έξω για πολύ καιρό. Ο Αλέξις θα μπορούσε να παίξει με την Τσέλσι αν ήταν 100% έτοιμος από την αρχή». 

Αναφορικά με το μέλλον του Γουίλσιρ, επεσήμανε:

«Εξαρτάται από το αν παραμείνει σε φόρμα η όχι. Είναι παιδί και παίκτης της Άρσεναλ. Θα ήθελε να μείνει, αλλά δεν έχουμε μαζί του μιλήσει».

Ενώ τέλος σχετικά με την Γουέστ Μπρομ τόνσιε πως:

«Έχουν τον τρόπο να αντιμετωπίσουν όλους τους αντιπάλους, βασισμένος σε μια δυνατή άμυνα. Παίζουν με μια κουλτούρα στην Πρέμιερ Λιγκ που την απέκτησαν μετά από μακροχρόνια δουλειά. Έχουν έναν προπονητή που γνωρίζει το αγγλικό πρωτάθλημα, που ξέρει να μεταφέρει το παιχνίδι από την άμυνα στην επίθεση. Είναι δύσκολοι αντίπαλοι. Έχουν τον Μπάρι που είναι ποδοσφαιρική ιδιοφυΐα».