Κλείνει τις ακαδημίες της η Χάντεσφιλντ!

Στην απόφαση να κλείσει τις ακαδημίες της προχώρησε η Χάντερσφιλντ, με τις Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Μάντσεστερ Σίτι, Λίβερπουλ και Έβερτον, να «γλυκοκοιτάζουν» τους νεαρούς παίκτες των «terriers», που θα μείνουν ελεύθεροι. 



Κλείνει τις ακαδημίες της η Χάντεσφιλντ!

Οι νεοφώτιστοι της Πρέμιερ Λιγκ, προκάλεσαν αίσθηση με την τολμηρή τους κίνηση  να βάλουν «λουκέτο» στις ακαδημίες τους, μετά από 19 χρόνια λειτουργίας.

Συγκεκριμένα, ρεπορτάζ της «Daily Mail» αναφέρει, πως η ομάδα του Ντάβιντ Βάγκνερ, βλέποντας πως τα τμήματα υποδομής της δεν απέδωσαν τα αναμενόμενα, αποφάσισε να τα υποβαθμίσει από την κατηγορία 2', στην αντίστοιχη της 4'.

Αυτό σημαίνει πως η Χάντερσφιλντ θα κρατήσει τις ομάδες Κ-19 και Κ-23, με τις 500 χιλιάδες λίρες που θα εξοικονομηθούν από τα λειτουργικά έξοδα των ακαδημιών, να επενδύονται σε άλλες τρέχουσες δαπάνες.

Το τάιμινγκ που πάρθηκε μια τέτοια απόφαση από τους «terriers», όπως συμπληρώνει το δημοσίευμα της αγγλικής εφημερίδας, προκαλεί ιδιαίτερη εντύπωση καθώς, «απόφοιτος» των ακαδημιών της είναι ο Δανός μέσος Φίλιπ Μπίλινγκ που αποκτήθηκε από την Έσμπιεργκ και στελεχώνει  την πρώτη ομάδα έχοντας παράλληλα τεράστιες προοπτικές βελτίωσης αλλά και μεταπώλησης.

Ενώ παίκτες σαν τους Ρόκο Φράγκαπεϊν, Ραζ Μαχμούντ και Ράιαν Σκόφιλντ, έχουν κληθεί πάμπολλες φορές στις μικρές ηλικιακές κατηγορίες της εθνικής Αγγλίας.