Λέστερ – Λίβερπουλ 0-0 (Ημίχρονο)

Με τους Φιλίπε Κουτίνιο και Άντι Ρόμπερτσον να κάνουν ένα εξαιρετικό ματς, η Λίβερπουλ ορίζει ρυθμό απέναντι στην Λέστερ, αλλά για την ώρα δεν έχει καταφέρει να ανοίξει το σκορ (0-0) παρά τις πολλές ευκαιρίες της.



Λέστερ – Λίβερπουλ 0-0 (Ημίχρονο)

Οι “κόκκινοι” έχασαν αρκετές καλές ευκαιρίες για το ματς του 3ου γύρου του Λιγκ Καπ, με τον Σολάνκε να είναι αυτός που βρέθηκε στο επίκεντρο των περισσότερων, χωρίς να μπορέσει σε καμία να κάνει σωστή επαφή και να στείλει την μπάλα στα δίχτυα.

Δραστήριος στο δεξί άκρο ο Όξλεϊντ-Τσάμπερλεϊν στο ντεμπούτο του ως βασικός, κόβει και ράβει ο Κουτίνιο, ενώ ο Ρόμπερτσον με εξαιρετική τεχνική κατάρτιση και συνεχή ανεβάσματα βάζει διαρκώς δύσκολα στην αντίπαλη άμυνα. Μία πολύ καλή ευκαιρία είχε η Λέστερ, με τον Γκρέι να σουτάρει ξεψυχισμένα στην αγκαλιά του Γουόρντ μετά από μοναδικό άδειασμα στον Φλάναγκαν και κούρσα μισού γηπέδου.

Δεν γίνονται και πολλά πράγματα όσον αφορά το σκοράρισμα, με την Κρίσταλ Πάλας να είναι παραδόξως ανάμεσα σε αυτές που έχουν βρει τουλάχιστον ένα τέρμα. Πρώτο γκολ στην σεζόν για τους «αετούς», με τον Μπακαρί Σακό (13') απέναντι στην Χάντερσφιλντ.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα της ημέρας:

Λέστερ – Λίβερπουλ 0-0

Τότεναμ – Μπάρνσλεϊ 0-0 (22:00)

Μπόρνμουθ – Μπράιτον 0-0

Άστον Βίλα – Μίντλεσμπρο 0-0

Μπρέντφορντ – Νόριτς 0-1

Μπρίστολ Σίτι – Στόουκ 0-0

Μπέρνλι – Λιντς 0-0

Κρίσταλ Πάλας – Χάντερσφιλντ 1-0

Γουέστ Χαμ – Μπόλτον 2-0

Γουλβς – Μπρίστολ Ρόβερς 0-0

Ρέντινγκ – Σουόνσι 0-0 (22:00)