«Στο “Wanda Metropolitano” ο τελικός του Champions League 2019»

Το καινούργιο γήπεδο της Ατλέτικο Μαδρίτης, «Wanda Metropolitano», αναμένεται να ανακοινωθεί ως αυτό που θα αναλάβει την διεξαγωγή του τελικού του Champions League, με πηγές να αναφέρουν πως η UEFA αποφάσισε να ξεπεράσει τις αμφιβολίες της (σε συνεργασία με τον μαδριλένικο σύλλογο) και να δώσει εν τέλει το πράσινο φως. Στο εθνικό στάδιο του Αζερμπαϊτζάν στο Μπακού ο τελικός του Europa League.

«Στο “Wanda Metropolitano” ο τελικός του Champions League 2019»

Οι δύο ομάδες είχαν καταθέσει αίτημα να αναλάβουν την ευθύνη να διοργανώσουν το πιο σημαντικό συλλογικό παιχνίδι της ερχόμενης σεζόν στην Ευρώπη, με τους Αζέρους να κάνουν διπλή κίνηση για να... συμβιβαστούν με την δεύτερη διοργάνωση της UEFA, εφόσον δεν πάρουν την πρώτη.

Έτσι φαίνεται πως βρέθηκε η μέση λύση, με τους «ροχιμπλάνκος» να αναλαμβάνουν -σύμφωνα πάντα με τις πληροφορίες- τον τελικό του Champions League και το Μπακού αυτόν του Europa. Μένει βέβαια αυτό να επιβεβαιωθεί και από επίσημα χείλη, μιας και είχε γίνει γνωστό πως από την UEFA είχαν εντοπιστεί “θέματα” στο νέο ισπανικό στολίδι, όπως ο διαθέσιμος χώρος για την τοποθέτηση όλων των χορηγών. Βάσει των παραπάνω, εικάζεται πως αυτά ξεπεράστηκαν.

Σύμφωνα με άλλα δημοσιεύματα, ωστόσο, είναι ακόμη ορατό το ενδεχόμενο να καταλήξει στο Μπακού το UCL, με τα τεχνικά προβλήματα να βάζουν φρένο στην «Ατλέτι».