Θέλουν να «δέσουν» τον Ζεσούς στην Σίτι

Έχοντας αποδείξει μέσα σε λίγους μήνες ότι είναι σημαντική προσθήκη, ο Γκάμπριελ Ζεσούς, φαίνεται πως είναι έτοιμος να υπογράψει νέο συμβόλαιο με την Μάντσεστερ Σίτι, όπως αποκαλύπτει η «Daily Mail».



Θέλουν να «δέσουν» τον Ζεσούς στην Σίτι

Οι πολύ καλές εμφανίσεις του Βραζιλιάνου επιθετικού, στο δεύτερο μισό της περασμένης σεζόν, που πέτυχε 12 γκολ σε 15 συμμετοχές με την φανέλα των «πολιτών», ωθούν τους ιθύνοντες την ομάδα του Πεπ Γκουαρδιόλα να τον επιβραβεύσουν, προσφέροντάς του νέο συμβόλαιο συνεργασίας.

Για τον λόγο αυτό, σύμφωνα με το δημοσίευμα της αγγλικής εφημερίδας, μετά τον Κέβιν ντε Μπρόινε, οι «μπλε» του Μάντσεστερ, σκέφτονται να καταθέσουν πρόταση ανανέωσης και στον Γκάμπριελ Ζέσους, με σαφώς πιο βελτιωμένες αποδοχές, από τις 70 χιλιάδες λίρες που λαμβάνει εβδομαδιαίως, μέχρι το 2021.

Μπορεί ο διεθνής με την Βραζιλία στράικερ να μετακόμισε στο Νησί μόλις τον περασμένο Γενάρη με 27 εκ. λίρες από την Παλμέιρας, αλλά στην Σίτι θέλουν να αναγνωρίσουν την προσφορά του, στο σύντομο διάστημα παραμονής του  στο «Etihad»,  κρατώντας τον και δημιουργώντας γύρω από αυτόν το μέλλον της ομάδας, καθώς είναι μόλις 20 χρονών.