«Ποτέ δεν μίλησε μαζί μου η Άρσεναλ»

Το χρονικό της μεταγραφής του από την Μπαρτσελόνα στην Τσέλσι και η χαρακτηριστική... αδιαφορία της Άρσεναλ να τον αποκτήσει εκ νέου, φρόντισε να διηγηθεί στο «Sky Sports» ο Σεσκ Φάμπρεγας.



«Ποτέ δεν μίλησε μαζί μου η Άρσεναλ»

Πάντα ενόψει των αναμετρήσεων μεταξύ της Τσέλσι και της Άρσεναλ, ο Σεσκ Φάμπρεγας αποτελεί ένα από τα «πρόσωπα» της αναμέτρησης, κυρίως λόγω της προϊστορίας που έχει στους «κανονιέρηδες».

Όντας πλέον εδώ και κάμποσα χρόνια παίκτης των «μπλε», ο Ισπανός μέσος, έφερε στο «φως» ακόμα μία ιστορία, σχετικά με το πως η ομάδα του Αρσέν Βενγκέρ αδιαφόρησε πλήρως για μία πιθανή επιστροφή του στο «Έμιρεϊτς»

«Αισθάνομαι πράγματα, ακόμα και τώρα, για την Άρσεναλ. Δεν χρειάζεται να επαναλαμβάνομαι κάθε φορά που πρέπει να παίξουμε απέναντί τους, επειδή είναι γνωστό. Όποιος δεν με πιστεύει ή δεν αισθάνεται έτσι, είναι λάθος. Ξέρω πως αισθάνομαι, η οικογένειά μου ξέρει και αυτό μετράει για μένα», ανέφερε πρωτίστως.

«Όταν πήρα την απόφαση να φύγω από την Μπαρτσελόνα, η Άρσεναλ είχε τον πρώτο λόγο και η Μπαρτσελόνα είχε την υποχρέωση να μιλήσει πρώτα με την Άρσεναλ. Μετά είχαν μία εβδομάδα για να απαντήσουν θετικά ή αρνητικά στη ρήτρα που τους έθεσαν», δήλωσε στη συνέχεια και συμπλήρωσε:

«Ήξερα ότι η Τσέλσι περίμενε, μεταξύ των άλλων ομάδων, αλλά αφού μίλησα με τον Μουρίνιο, με έπεισε ότι θα ήταν ωραίο να πάω. Η εβδομάδα πέρασε, η Άρσεναλ ποτέ δεν απάντησε, ούτε επικοινώνησε με εμένα, επομένως το πήρα ως ότι έχουν πολλούς παίκτες στην ομάδα, γι' αυτό κι εγώ πήρα τη μεταγραφή στην Τσέλσι».