Ο Αγουέρο βρίσκει τον καλό του εαυτό

Με πέντε γκολ στα τελευταία τρία παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις, με εξαιρετική συνεργασία με τον Γκάμπριελ Ζέσους και με τη χαρά ζωγραφισμένη στο πρόσωπό του, ο Σέρχιο Αγουέρο δείχνει να ξαναβρίσκει τον καλό του εαυτό στη... νέα Μάντσεστερ Σίτι του Πεπ Γκουαρδιόλα.  



Ο Αγουέρο βρίσκει τον καλό του εαυτό

Ο Ισπανός τεχνικός χρειάστηκε μια ολόκληρη σεζόν για να καταλάβει πράγματα και καταστάσεις γύρω από το αγγλικό ποδόσφαιρο, με αποτέλεσμα φέτος να παρουσιάζει κάτι πολύ καλύτερο στο γήπεδο από αυτό που προσπαθούσε και δοκίμαζε την περασμένη αγωνιστική περίοδο.

Σε όλη αυτή τη βελτίωση, παίζει πλέον σημαντικότατο ρόλο και ο Σέρχιο Αγουέρο. Ο Αργεντινός φορ, για τον οποίο γράφτηκαν πολλά και το μέλλον του οποίου στο «Etihad» διόλου σίγουρο φαινόταν μέχρι κάποιο σημείο, φέτος έχει καταφέρει να κάνει τον Γκουαρδιόλα να τον θεωρεί βασικότατο στέλεχος της 11άδας.

Κόντρα στη Γουότφορντ, το μεσημέρι του Σαββάτου, πέτυχε τρία γκολ, είχε και μια ασίστ και κατάφερε να γίνει ο ποδοσφαιριστής με τα περισσότερα χατ-τρικ στην Πρέμιερ Λιγκ από την ημέρα που μετακόμισε στη Μάντσεστερ Σίτι, το 2011.

Παράλληλα, έχει μετρήσει πλέον εννέα τέρματα σε πέντε ματς απέναντι στους «hornets» και με το τριπλό χτύπημα στην 5η αγωνιστική του κορυφαίου πρωταθλήματος, βρίσκεται στην 4η θέση των στράικερ που έχουν σημειώσει χατ-τρικ από καταβολής Πρέμιερ, με πρώτο τον Σίρερ (11) και τους Φάουλερ (9), Όουεν και Ανρί (8) ν' ακολουθούν.

Μάλιστα, με τα 6 χατ-τρικ στην καριέρα του επί αγγλικού εδάφους, ισοφάρισε την επίδοση του Γουέιν Ρούνεϊ, έχοντας μάλιστα... 278 ματς πρωταθλήματος λιγότερα.

Μαζί με τον Γκάμπριελ Ζέσους, έχουν ήδη αποτελέσει ένα τρομερά αποτελεσματικό «δίδυμο». Η συνύπαρξή τους στην αρχική ενδεκάδα της Μάντσεστερ Σίτι, έχει οδηγήσει σε 23 γκολ σε 8 παιχνίδια! Ο Αργεντινός έχει 9 τέρματα και 5 ασίστ, ενώ ο Βραζιλιάνος 7 τέρματα με 2 ασίστ.

Ο Αγουέρο, απέχει πλέον δύο γκολ από την κορυφαία επίδοση όλων των εποχών στους σκόρερ της Μάντσεστερ Σίτι, με τον Έρικ Μπρουκ να έχει σταματήσει στα 177 και τον νυν φορ της ομάδας να έχει φτάσει στα 175...