Μια ήττα αρκεί για να δημιουργήσει κρίση!

Αυτό ήταν το ματς που πριν από ένα χρόνο σχεδόν, άλλαξε άρδην τη σεζόν για την Τσέλσι παρά την ήττα με 3-0. Τώρα επιθυμεί πάλι κάτι ανάλογο ο Αντόνιο Κόντε χωρις να κινδυνεύει μάλιστα με μια βαριά ήττα όπως τότε! Γράφει ο Χρηστος Σωτηρακόπουλος.



Μια ήττα αρκεί για να δημιουργήσει κρίση!

Η Άρσεναλ ξεκούρασε παίκτες μεσοβδόμαδα στη νίκη επί της Κολωνίας με 3-1 ώστε να πάει στο Σταμφορντ Μπριτζ έτοιμη για μάχη αλλά χρονικά νομίζω πως δεν την βολεύει αυτή η στιγμή για να αναμετρηθεί με την πρωταθλήτρια!

Η Τσέλσι είναι εξαιρετική και το έδειξε και στο ματς της επιστροφής της μετά από ένα χρόνο αποχής, στο Champions League. Ο Κόντε ξέρει πως η ομάδα του σε τέτοια ματς βγάζει χαρακτήρα και αυτό θα ζητήσει ο Βενγκέρ από τους δικούς του, ωστόσο αυτό το 3-0 πριν ένα χρόνο μοιάζει πάρα πολύ μακρινό! Η Άρσεναλ εκείνη την εποχή πετούσε φωτιές και ο Αλέξις με τον Οζίλ είχαν συντρίψει την Τσέλσι επιβαρύνοντας τη θέση του Κόντε που μια εβδομάδα νωρίτερα είχε ηττηθεί και από την Λίβερπουλ και μάλιστα μέσα στο Λονδίνο.

Από το ημίχρονο εκείνου του αγώνα με την αλλαγή σε 3-5-2 με την είσοδο του Αλόνσο και την μετατόπιση του Αθπιλικουέτα άρχισε η ανάκαμψη της Τσέλσι που με 13 σερί νίκες είχε στην ουσία κλειδώσει το πρωτάθλημα από τα Χριστούγεννα! Αυτή τη στιγμή η Τσέλσι μοιάζει να είναι σε καλύτερη κατάσταση από την Άρσεναλ και δεν μπορώ να δω άλλο αποτέλεσμα από νίκη της! Όμως το αγγλικό πρωτάθλημα μας έχει δείξει κατά καιρούς πως όλα είναι δυνατά και μία επιτυχία της Αρσεναλ εκτός του ότι θα ισορροπήσει την κατάσταση θα φέρει και πάλι (πιθανώς) ερωτηματικά στην οικογένεια της Τσέλσι!

Αυτή είναι η απίθανα ρευστή κατάσταση στην οποία βρίσκεται κάθε ομάδα της Πρέμιερ Λιγκ που μια ήττα αρκεί για να αλλάξει τη διάθεση και να δημιουργήσει κρίση!