«Οι οπαδοί της Στόουκ θα καταλάβουν»

Την κατανόηση των οπαδών της Στόουκ ζητάει ο Τζακ Μπάτλαντ, σε περίπτωση που πάρει την απόφαση να αποχωρήσει από τους «πότερς» για λογαριασμό μίας ομάδας που διεκδικεί τίτλους και αγωνίζεται στο Τσάμπιονς Λιγκ.



«Οι οπαδοί της Στόουκ θα καταλάβουν»

Ειλικρινής με τον κόσμο της Στόουκ εμφανίστηκε ο Τζακ Μπάτλαντ.

Ο Άγγλος κίπερ δεν έκρυψε ότι έχει φιλοδοξίες οι οποίες... ξεπερνούν το «ταβάνι» των «πότερς», γι' αυτό και εκτιμά ότι οι φίλοι της ομάδας θα τον στηρίξουν στο επόμενο βήμα που θα κάνει στην καριέρα του, όποτε κι αν είναι αυτό.

«Πάντα έλεγα και δεν το έκρυψα ότι επιθυμώ να παίξω στην κορυφή, να είμαι το Νο1 στην Αγγλία και να κερδίσω τρόπαια. Όσο είμαι στη Στόουκ, πάντα θα προσπαθώ να το κάνω αυτό», δήλωσε αρχικά.

«Αλλά οι οπαδοί ξέρουν ότι έχω στόχους και φιλοδοξίες και θα είναι χαρούμενος με μένα, αν παίξω στο Τσάμπιονς Λιγκ. Είναι καλό που έχω στενή σχέση με αυτούς και τον σύλλογο», ανέφερε στη συνέχεια, για να συμπληρώσει:

«Μπορεί μόνο να σε βελτιώσει σαν παίκτη στο μυαλό και στην κατανόηση του παιχνιδιού κόντρα σε ομάδες που παίζουν διαφορετικά, έχουν διαφορετικά στυλ. Στο Τσάμπιονς Λιγκ προετοιμάζεσαι για τα Παγκόσμια Κύπελλα, είναι το μόνο πράγμα που παίρνεις από αυτό».