Με πίστη στο ντέρμπι ο Βενγκέρ

Αισιόδοξος πως η ομάδα του θα βγάλει στον αγωνιστικό χώρο του «Στάμφορντ Μπριτζ» το απαιτούμενο πρόσωπο που θα της χαρίσει το θετικό αποτέλεσμα στο ντέρμπι με την Τσέλσι εμφανίστηκε ο προπονητής της Άρσεναλ, Αρσέν Βενγκέρ.  



Με πίστη στο ντέρμπι ο Βενγκέρ

«Είναι σημαντικό παιχνίδι για εμάς. Ο τρόπος που θα αντιμετωπίσουμε αυτό το ματς το Σάββατο θα παίξει σημαντικό ρόλο στη συνέχεια της περιόδου για εμάς, αν και ακόμα είναι νωρίς. Αισιοδοξώ πως και εκτός έδρας θα πάρουμε τους βαθμούς που θέλουμε. Για την ομάδα μου το σημαντικό είναι να παίξει καλά και να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα», ήταν το πρώτο σχόλιο του Βενγκέρ που συνέχισε:

«Κλειδί θα είναι να δείξουμε καλύτερη αμυντική λειτουργία σε σχέση με τον αγώνα στο «Άνφιλντ» και να είμαστε πιο επικίνδυνοι επιθετικά. Πρέπει να παίξουμε το ποδόσφαιρό μας».

Πως του φαίνεται, όμως, μέχρι στιγμής η πορεία της Τσέλσι; Ο Αλσατός απάντησε: «Προκάλεσαν έκπληξη τα αρνητικά της αποτελέσματα στην αρχή της σεζόν. Στα επόμενα ματς, όμως, ανταπεξήλθε πολύ καλά. Νίκησε την Τότεναμ και τη Λέστερ εκτός έδρας. Σε γενικές γραμμές μετά την πρώτη της ήττα μπροστά στο κοινό της, έδωσε τρία δύσκολα παιχνίδια και τα νίκησε όλα. Απ' ότι φαίνεται, λοιπόν, θα παλέψει και φέτος για τον τίτλο της Πρέμιερ Λιγκ».