«Έφυγε η αρνητικότητα του Γουέμπλεϊ»

Στη νίκη που σημείωσε η Τότεναμ στο «Γουέμπλεϊ» επί της Μπορούσια Ντόρτμουντ στάθηκε ο Μαουρίτσιο Ποκετίνο, ο οποίος σημείωσε πως αυτό το αποτέλεσμα μπορεί να είναι καθοριστικό για το πρόσωπο που θα δείχνει από εδώ και στο εξής η ομάδα του στα εντός έδρας παιχνίδια.



«Έφυγε η αρνητικότητα του Γουέμπλεϊ»

«Νομίζω είναι ξεκάθαρο ότι ήταν σημαντικό για εμάς, θα μας βοηθήσει να χτίσουμε την αυτοπεποίθησή μας παίζοντας στο Γουέμπλεϊ. Πρέπει να αισθανθούμε ότι είναι σαν το σπίτι μας.

Αυτή η νίκη ήταν τόσο σημαντική, σας το είπα και μετά το παιχνίδι ότι σημαίνει πολλά περισσότερα από τους τρεις βαθμούς. Βοήθησε στο να σταματήσει λίγο την αρνητικότητα γύρω μας παίζοντας στο Γουέμπλεϊ. Αυτή ήταν η αντίληψη, ποτέ δεν ήταν αρνητικό για εμάς».

Ο Αργεντίνος κόουτς δεν θα μπορούσε φυσικά να μην πλέξει το εγκώμιο για τον Χάρι Κέιν:

«Νομίζω ότι είναι συγκεντρωμένος, είναι ένα καλό παράδειγμα για τον καθένα, η επιθυμία του να βελτιώσει τον εαυτό του είναι τόσο μεγάλη και χρειαζόμαστε περισσότερους παίκτες με την επιθυμία που έχει εκείνος. Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι ο Κέιν είναι ένας από τους καλύτερους επιθετικούς στον κόσμο. Δεν χρειάζεται έναν τίτλο για να το δείξει».

Για το αν ο Φερνάντο Γιορέντε θα κάνει το ντεμπούτο του και στην Πρέμιερ Λιγκ, στο ματς κόντρα στη Σουόνσι:

«Έκανε το ντεμπούτο του κόντρα στην Ντόρτμουντ, επομένως γιατί όχι; Ίσως. Ξέρετε έχουμε ένα πλάνο για το παιχνίδι αύριο και μετά θα αποφασίσουμε το αν θα παίξει ή όχι. Ή αν θα είναι στον πάγκο. Αλλά νομίζω πως είμαστε πολύ χαρούμενοι μαζί του.

Νομίζω θα έχει μία πολύ καλή επίδραση στην ομάδα, στον σύλλογο και θα είναι σημαντικός κατά τη διάρκεια όλης της σεζόν».