Χιουζ: «Ικανοποιημένοι από το ξεκίνημά μας».

Το μυαλό του μόνο στην αυριανή (16/9) εκτός έδρας αναμέτρηση με την Νιούκαστλ, φαίνεται πως έχει ο προπονητής της Στόουκ, Μαρκ Χιουζ, που δεν αναφέρθηκε καν στο συμβάν με τον Ζοσέ Μουρίνιο, μετά την λήξη του ισόπαλου 2-2 της ομάδας στο «bet365 Stadium», απέναντι στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.



Χιουζ: «Ικανοποιημένοι από το ξεκίνημά μας».

Στη συνέντευξη Τύπου, πριν από τον αγώνα με τις «καρακάξες» στο «St’ James’ Park», για την 5η αγωνιστική της Πρέμιερ Λιγκ, ο Ουαλός προπονητής, αναφέρθηκε στην μέχρι στιγμής πορεία της ομάδας, την κατάσταση του Ράιαν Σόκρος και φυσικά τον αυριανό του αντίπαλο.

Αναφορικά με την μέχρι τώρα πορεία της ομάδας, ο τεχνικός των «potters» δήλωσε:

«Είμαστε πολλοί ικανοποιημένοι με την αρχή που κάναμε. Βλέπουμε την δουλειά μας να πιάνει τόπο. Κοιτώντας το πρόγραμμά μας έχουμε δύσκολο έργο τις επτά από τις οκτώ πρώτες αγωνιστικές. Έχουμε φέρει πολύ καλούς παίκτες, που έχουν προσαρμοστεί γρήγορα. Τους αξίζουν για αυτό συγχαρητήρια», ενώ πρόσθεσε αναφερόμενος στην απουσία του αρχηγού Ράιαν Σόκρος: «Ο Ράιαν δυστυχώς έχει χάσει πολλές προπονήσεις. Μπορεί να βρίσκεται σε θετική διάθεση ενόψει σαββατοκύριακου, αλλά θεωρώ απίθανο να αγωνιστεί».  

Σχετικά με την ανανέωση του συμβολαίου του Μάμε Ντιούφ και τον ρόλο του στην ομάδα, ο Χιούζ επεσήμανε:

«Είναι ένας εξαιρετικός παίκτης με εξαιρετική στάση απέναντι στην δουλειά του. Μπορεί να είναι απογοητευμένος που δεν παίζει στην φυσική του θέση, αλλά τα πηγαίνει εξαιρετικά στον καινούργιο του ρόλο».

Τέλος για την αυριανή αναμέτρηση με την Νιούκαστλ και τον Ράφα Μπενίτεζ, ο Ουαλός κόουτς τόνισε:

«Απέναντι σε έναν αντίπαλο όπως η Νιούκαστλ, που έχει πετύχει δυο νίκες στα τελευταία τρία παιχνίδια, πρέπει να δράσουμε καταλλήλως. Είμαστε πραγματικά ενθουσιασμένοι βλέποντας μπροστά μας κάθε παιχνίδι. Είμαστε σε καλή φόρμα και διάθεση. Δεν θυμάμαι την προϊστορία μου με τον Ράφα, αλλά είναι ευχάριστο που είναι εδώ, καθώς πρόκειται για σπουδαίο προπονητή».