Μπόρνμουθ-Μπράιτον (preview)

Ανοίγει σήμερα (15/9) η «αυλαία» της 5ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Πρέμιερ Λιγκ, με την Μπόρνμουθ να υποδέχεται στο στάδιο «Vitality» την νεοφώτιστη Μπράιτον (22:00).



Μπόρνμουθ-Μπράιτον (preview)

Την πρώτη τους νίκη αναζητούν απόψε τα «κεράσια», ώστε να μην μπουν σε νέες «περιπέτειες». Το συγκρότημα του Έντι Χάου, μετά από τέσσερεις αγωνιστικές, βρίσκεται χωρίς πόντο, στην τελευταία θέση της βαθμολογίας του αγγλικού πρωταθλήματος, μαζί με την Κρίσταλ Πάλας.

Με τον Γουίλσον μόνιμα απών και όλους τους παίκτες «πάνοπλους», η Μπόρνμουθ θα έχει απόψε δύσκολο έργο απέναντι στους «γλάρους», καθώς οι φιλοξενούμενοι την προηγούμενη αγωνιστική, πραγματοποιώντας πολύ καλή εμφάνιση, επικράτησαν με σκορ 3-1 της πάντοτε υπολογίσιμης δύναμης Γουέστ Μπρομ του Τόνι Πιούλις.

Στον αντίποδα λοιπόν, η νεοφώτιστη ομάδα του Κρις Χιούτον, έχοντας τον «αέρα» της πρώτης νίκης στην φετινή Πρέμιερ Λιγκ, θέλει να δώσει συνέχεια στις καλές εμφανίσεις, ώστε να κερδίσει από την αποψινή αναμέτρηση βαθμό ή βαθμούς, ώστε να χτίσει με αργά και σταθερά βήματα τα θεμέλια της παραμονής στην κορυφαία κατηγορία της Αγγλίας.

Η Μπράιτον, με μόνιμα απόντες τους Μπάλντοκ και Καγιάλ, εκτιμά ότι είναι ένα παιχνίδι στα «μέτρα» της.   

Πιθανές ενδεκάδες:

Μπόρνμουθ:

Μπέγκοβιτς, Φράνσις, Κόουκ, Έικ, Άρτερ, Γκόσλινγκ, Σουρμαν, Σμιθ, Ντάνιελς, Ντεφόου, Κινγκ

Μπράιτον:

Ράιαν, Μπρούνο, Ντανκ, Ντάφι, Σάτνερ, Στέφενς, Πρόπερ, Νόκερτ, Μαρτς, Γκρος, Χέμεντ