Βενγκέρ: «Δεν έπρεπε να γίνει το παιχνίδι»

Θέση για τα όσα συνέβησαν στην... επεισοδιακή νίκη της Άρσεναλ με σκορ 3-1 επί της Κολωνίας, πήρε ο Αρσέν Βενγκέρ, μετά την λήξη της αναμέτρησης. «Περιμέναμε στ' αποδυτήρια, πιστεύω πως δεν έπρεπε να ξεκινήσει το ματς», σχολίασε.



Βενγκέρ: «Δεν έπρεπε να γίνει το παιχνίδι»

Δεν μπορούσε να αφήσει ασχολίαστα τα όσα σημειώθηκαν το βράδυ της Πέμπτης στο «Έμιρεϊτς», ο τεχνικός των «κανονιέρηδων».

Ο Αλσατός κόουτς στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου, μετά το πέρας του εναρκτήριου αγώνα για την φάση των ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ στράφηκε κατά παντός υπευθύνων, για την κατάσταση που είχε ως αποτέλεσμα την καθυστέρηση του παιχνιδιού κατά μια ώρα.

Αναφορικά με την στάση της UEFA για τα χθεσινά περιστατικά ο Βενγκέρ δήλωσε:

«Η UEFA είναι η μόνη υπεύθυνη για να αναλύσει τι συνέβη σήμερα. Σίγουρα θα κάνουν μια έρευνα για τα όσα συνέβησαν». 

Στη συνέχεια, πρόσθεσε: «Οι οπαδοί της Κολωνίας είναι πολύ "έξυπνοι" Δεν ξέρω πως κατάφεραν να βρεθούν ανάμεσα τους φιλάθλους μας, αλλά το έκαναν πολύ καλά. Δεν ξέρω αν το πέτυχαν μέσω  διαδικτύου, κάνοντας εγγραφή ως μέλη στην Άρσεναλ, αλλά το έκαναν πολύ καλά».  

Τέλος αναφέρθηκε στα συναισθήματά του εκείνες τις στιγμές της αναμονής για την απόφαση διεξαγωγής του παιχνιδιού:

«Περιμέναμε υπομονετικά στα αποδυτήρια, αλλά ήταν πολύ δύσκολο μένα, καθώς είχα πολλά πλάνα για τον αγώνα κατά νου.  Ήταν όλο το είδος των εικασιών που έπρεπε να αναλύσουμε  για το πώς έπρεπε να αντιμετωπίσουμε αυτή την κατάσταση. Σε κάποια στιγμή νόμιζα ότι δεν θα γινόταν το παιχνίδι, γιατί δεν έβλεπα την αστυνομία να παίρνει κάποιο ρίσκο. Ζούμε σε μια 100% ασφαλής κοινωνία και ποτέ δεν σκέφτηκα με αυτά που είδα στο γήπεδο, πως θα διεξαγόταν το παιχνίδι. Οφείλω να ομολογήσω πως οι φίλοι μας αντιμετώπισαν εξαιρετικά την όλη αυτή κατάσταση. Νομίζω πως δεν έπρεπε να γίνει το ματς».