«Να ξεκινήσουμε από τα βασικά»

Μπορεί η Μπόρνμουθ να μην έχει ξεκινήσει ιδανικά στην τρέχουσα σεζόν, ωστόσο ο Έντι Χάου γνωρίζει το πως τα «κεράσια» θα ξεπεράσουν τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν.



«Να ξεκινήσουμε από τα βασικά»

«Πρέπει να ξεκινήσουμε από τα βασικά και να δείξουμε τα βασικά στοιχεία της λειτουργίας του παιχνιδιού μας. Πάντα ήμασταν πού καλοί με την μπάλα και δεν το έχουμε δει αυτό φέτος, το οποίο είναι το πιο ανησυχητικό. Χρειάζεται να επαναφέρουμε αυτό το κομμάτι του παιχνιδιού μας σύντομα».

Παράλληλα, ο νεαρός κόουτς παραδέχθηκε ότι και στο παρελθόν έχει βρει σε ανάλογη κατάσταση:

«Έχουν υπάρξει πολλές στιγμές που ήταν δύσκολες για μένα. Περάσαμε μία δύσκολη περίοδο την περυσινή σεζόν και επιστρέψαμε δυνατότεροι. Ποτέ δεν ήταν ίσιος ο δρόμος για την επιτυχία, υπάρχουν πάντα στιγμές που δοκιμάζεσαι και κάνεις ερωτήσεις στον εαυτό σου».

Αναφορικά με το αν φταίει η συμπεριφορά των παικτών για την κακή πορεία της ομάδας:

«Δεν έχω αμφιβολία για τη συμπεριφορά των παικτών. Αμφιβάλω για τις εμφανίσεις τους, αλλά ποτέ για τη συμπεριφορά τους. Όταν δουλεύεις τόσο κοντά με μία ομάδα κάθε μέρα, βλέπεις τη συμπεριφορά τους, την επιθυμία να τα πάνε καλά. Οι παίκτες δεν το έχουν χάσει αυτό, απλά δεν ανταποκρινόμαστε στα παιχνίδια».