Γιαγκιέλκα: «Θα παλέψω για τη θέση μου»!

Το λέει ακόμα η καρδιά του! Ο Φιλ Γιαγκιέλκα έχει αντιληφθεί ότι οι ευκαιρίες που θα λάβει στο εξής θα είναι ελάχιστες, όμως ξεκαθάρισε πως- όσο τον βαστούν τα πόδια του- θα συνεχίσει να διεκδικεί θέση στην ενδεκάδα της Έβερτον!  



Γιαγκιέλκα: «Θα παλέψω για τη θέση μου»!

Ο 35χρονος αρχηγός των «ζαχαρωτών» αποκάλυψε παράλληλα ότι το περασμένο καλοκαίρι απέρριψε αρκετές προτάσεις από συλλόγους, με εγγυημένη παρουσία στη βασική ενδεκάδα, όμως ο ίδιος προτίμησε να συνεχίσει στο «Γκούντισον Παρκ»!

«Δεν είμαι καθόλου ευχαριστημένος όταν δεν αγωνίζομαι, όμως καταλαβαίνω ότι στην ηλικία μου και με τόσα παιδιά που έρχονται, ο ρόλος μου θα αλλάξει. Προσπαθώ ακόμα να βελτιωθώ και να προετοιμάζομαι ώστε να προκαλώ «πονοκέφαλο» στον προπονητή μου πριν επιλέξει την ενδεκάδα», τόνισε χαρακτηριστικά ο πολύπειρος αμυντικός και συνέχισε:

«Δεν έχω εξασφαλισμένη τη φανέλα βασικού, επομένως θα πρέπει να κάνω ό,τι καλύτερο μπορώ για να τα καταφέρω. Υπήρχαν επιλογές να φύγω και να παίζω βασικός, είτε στην Πρέμιερ Λιγκ είτε σε κατώτερου επιπέδου ομάδες και διαφορετικό πρωτάθλημα, όμως βρίσκομαι σε έναν σπουδαίο σύλλογο και θέλω να συνεχίσω να μάχομαι για τη θέση μου».