Στα... ίσια με Κριστιάνο ο Κέιν

Αφού δεν μπορεί να γνωρίζει τι θα συμβεί τους επόμενους μήνες του 2017, ο Χάρι Κέιν μπορεί για λίγο να υπερηφανεύεται πως έχει φτάσει στα ίδια γκολ και μάλιστα σε λιγότερα ματς, με τον Κριστιάνο Ρονάλντο!  



Στα... ίσια με Κριστιάνο ο Κέιν

Ο Πορτογάλος σούπερ σταρ, ο άνθρωπος που τον περασμένο Ιούνιο «σήκωσε» ακόμα ένα ευρωπαϊκό τρόπαιο, το 12ο για τη Ρεάλ Μαδρίτης, έχοντας μάλιστα κατακτήσει μέσα στο τρέχον έτος και το Super Cup Ισπανίας (όπου αποβλήθηκε στο πρώτο ματς με τη Μπαρτσελόνα), συνέχισε από εκεί που σταμάτησε στο Τσάμπιονς Λιγκ.

Μετά το γκολ στον τελικό του Κάρντιφ, πέτυχε ακόμα δύο στην πρεμιέρα των ομίλων του φετινού Τσάμπιονς Λιγκ και έφτασε στα 29 σε αυτούς τους 9 μήνες του 2017.

Ο Χάρι Κέιν, όχι μονάχα βρίσκεται κοντά του, αλλά έχει τα ίδια γκολ και μάλιστα σε λιγότερα παιχνίδια από αυτά που έχει συμμετάσχει ο Κριστιάνο!

Ο ηγέτης της Ρεάλ έχει φτάσει στα 29 τέρματα σε 30 αναμετρήσεις, με τον Άγγλο στράικερ της Τότεναμ να έχει τον ίδιο αριθμό γκολ, σε 27 παιχνίδια στο ημερολογιακό έτος.

Όπως το έκανε ο Ρονάλντο, έτσι και ο Κέιν βρήκε δύο φορές το δρόμο για τα δίχτυα σε πολύ πιο δύσκολο παιχνίδι για την ομάδα του, απέναντι στη Μπορούσια Ντόρτμουντ στο «Γουέμπλεϊ».

Η ομάδα του Ποκετίνο ξεκίνησε με εξαιρετικό τρόπο στη φετινή διοργάνωση και έδειξε εξ αρχής πως τα περί... κατάρας στο Ολυμπιακό Στάδιο, τα κάνει πέρα η εμπειρία που έχει πλέον αποκομίσει η ομάδα από τα όσα έχει βιώσει τα τελευταία χρόνια, σε εγχώριες και μη, διοργανώσεις.