«Κάθε μέρα γίνεται καλύτερος ο Γουίλσιρ»

Έτοιμος για την επιστροφή του στη δράση είναι ο Τζακ Γουίλσιρ σύμφωνα με τον Αρσέν Βενγκέρ.



«Κάθε μέρα γίνεται καλύτερος ο Γουίλσιρ»

Ο Αλσατός τεχνικός μίλησε για την πρόοδο που έχει κάνει στις προπονήσεις ο Άγγλος χαφ, τονίζοντας πως έχει αφήσει πίσω τον σοβαρό τραυματισμό του (έσπασε το πόδι του τον Απρίλιο) και δείχνει να πατά και πάλι με σιγουριά στο χορτάρι.

 «Ο Γουίλσιρ πάντα είχε μεγάλη πίεση για το come back και για να γίνει αυτό σύντομα. Τα πηγαίνει πολύ καλά στις προπονήσεις. Γίνεται κάθε μέρα και πιο δυνατός και αυτό θέλουμε από τον ίδιο! Ήταν τραυματίας από το τέλος της περασμένης σεζόν, οπότε είναι λογικό να βρίσκεται ακόμα λίγο πίσω σε σχέση με τους υπόλοιπους. Όμως γίνει όλο και καλύτερος. Κάθε ματς για τον ίδιο θα είναι μια ευκαιρία, όπως και ολόκληρη η χρονιά» δήλωσε ο Βενγκέρ για τον Γουίλσιρ.

Μάλιστα οι πιθανότητες να πραγματοποιήσει την επιστροφή του στους αγωνιστικούς χώρους κόντρα στην Κολωνία την Πέμπτη (14/9) είναι αρκετές, αν και ο προπονητής της Άρσεναλ απέφυγε να δώσει οριστική απάντηση.

«Δεν θα σας ανακοινώσω την ομάδα σήμερα. Αυτό θα γίνει αύριο» ήταν το σχόλιο του Βενγκέρ για την ενδεκάδα που έχει στο μυαλό του.