Ζιρού: «Η ιστορία μου με την Άρσεναλ δεν τελείωσε»!

Μπορεί, όπως παραδέχτηκε, να βρέθηκε μια ανάσα από την αποχώρησή του, όμως μέσα του ένιωθε ότι η… σχέση του με την Άρσεναλ είχε ακόμη μέλλον! Ο Ολιβιέ Ζιρού αναφέρθηκε στην απόφαση της παραμονής του στους «κανονιέρηδες», αλλά και στους μελλοντικούς του στόχους με την ομάδα.  



Ζιρού: «Η ιστορία μου με την Άρσεναλ δεν τελείωσε»!

«Είναι αλήθεια ότι βρέθηκα κοντά στο να φύγω από την ομάδα, διότι ήθελα περισσότερο χρόνο συμμετοχής. Έπειτα αποφάσισα πως ήθελα να μείνω στην Άρσεναλ και ότι η ιστορία μου μαζί της δεν είχε ακόμη τελειώσει», τόνισε αρχικά ο έμπειρος επιθετικός και συνέχισε:

«Η ομάδα μου προσφέρει πολλά και νομίζω πως από μέρους μου ανταποδίδω. Θέλω να συνεχίσω να βελτιώνομαι και να κατακτήσω νέα τρόπαια με την ομάδα. Είπα στον προπονητή «η ιστορία μας δεν έχει τελειώσει» και όλοι ήταν πολύ ευχαριστημένοι όταν το άκουσαν»!

Επόμενος στόχος του Ζιρού; Να φτάσει τα 100 γκολ με τη φανέλα των «κανονιέρηδων»! Αυτή τη στιγμή βρίσκεται… στα 99! «Είναι προνόμιο για μένα να αγωνίζομαι με την Άρσεναλ και να φτάσω τα 100 γκολ μαζί της! Ελπίζω να μπορέσω να τα καταφέρω».