Τότεναμ-Ντόρτμουντ (preview)

Πρεμιέρα σήμερα για την Τότεναμ, που για δεύτερη συνεχόμενη σεζόν συμμετέχει στην φάση των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ, φιλοξενώντας (21:45 ώρα Ελλάδος) στο «Γουέμπλεϊ», την Μπορούσια Ντόρτμουντ.



Τότεναμ-Ντόρτμουντ (preview)

Το βήμα παραπάνω στην κορυφαία ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση επιθυμούν να κάνουν τα «σπιρούνια», που θέλουν να ξεκινήσουν με νίκη απέναντι στους Βεστφαλούς, ώστε να αποκτήσουν σαφέστατο ψυχολογικό και βαθμολογικό προβάδισμα, στην υπόθεση πρόκριση.

Η ομάδα του Μαουρίσιο Ποκετίνο, υποδέχεται την αντίστοιχη του Πίτερ Μπος στο «Γουέμπλεϊ, ελέω έργων ανακατασκευής που γίνονται στο «White Hart Lane».

Οι Λονδρέζοι έχουν όλα τα εχέγγυα για το θετικό αποτέλεσμα, καθώς οι φιλοξενούμενοι ταξίδεψαν στο Λονδίνο με πολλές απουσίες.

Συγκεκριμένα οι Κυπελλούχοι Γερμανίας, θα στερηθούν τις υπηρεσίες του Μάρτσελ Σμέλτσερ, αλλά και του Μαρκ Μπάρτρα, που τραυματίστηκαν στην τελευταία εκτός αναμέτρηση της ομάδας για την Μπουντεσλίγκα με την Φράιμπουργκ. Σταθερά απόντες οι Ρόις, Γκερέρο και Σούρλε.

Από πλευράς γηπεδούχων, πέραν των γνωστών απουσιών των Ρόουζ, Γουανιγιάμα και Λαμελά, είναι απών και ο Ντέλε Άλι, που εκτίει ποινή από τον εντός έδρας αγώνα με την Γάνδη, για την φάση των 32 του περυσινού Γιουρόπα Λιγκ.

Επιστρέφουν στην βασική ενδεκάδα του Αργεντινού κόουτς, οι Ντεμπελέ και Σον, που αγωνίστηκαν 20 και 5 λεπτά αντίστοιχα, στον τελευταίο αγώνα με την Έβερτον, καθώς ο Ποκετίνο ήθελε να τους ξεκουράσει, ενόψει της ευρωπαϊκής πρεμιέρας.

Πιθανές ενδεκάδες:

Τότεναμ: Λιορίς, Αντερβάιρελντ, Σάντσεζ, Φερτόνγκεν, Οριέ, Ντέιβις, Ντεμπελέ, Ντάιερ, Σον Έριξεν, Κέιν

Ντόρτμουντ: Μπούρκι, Πίστσεκ, Παπασταθόπουλος, Τόρπρακ, Ζαγκαντού, Κάστρο, Σάχιν, Πούλισιτς, Γκέτσε, Φίλιπ, Ομπαμεγιάνγκ