Έτοιμη για τη «σύγκρουση» με τη Σίτι η Άρσεναλ

Την πεποίθησή του ότι η Άρσεναλ είναι δυνατή διεκδικήτρια του τίτλου εξέφρασε ο Σαμίρ Νασρί, ανεξάρτητα από την έκβαση της επερχόμενης «σύγκρουσης» με τη Μάντσεστερ Σίτι την Τετάρτη.



Έτοιμη για τη «σύγκρουση» με τη Σίτι η Άρσεναλ

Οι «κανονιέρηδες» φιλοξενούν τη Σίτι στο «Έμιρεϊτς» και με νίκη θα βρεθούν στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα. Ομοίως βέβαια, η ομάδα του Ρομπέρτο Μαντσίνι μπορεί να βρεθεί στην 1η θέση παίρνοντας τους βαθμούς από το ταξίδι στο Βόρειο Λονδίνο.

Ο Νασρί, ο οποίος διανύει εξαιρετική σεζόν, είναι ανυποχώρητος στο ότι η Άρσεναλ είναι διεκδικήτρια του φετινού τίτλου, ανεξαρτήτως νίκης, ισοπαλίας ή ήττας την Τετάρτη.

Ωστόσο παραδέχεται ότι το παιχνίδι κόντρα στη Σίτι είναι «πολύ σημαντικό», λέγοντας χαρακτηριστικά: «Είμαστε διεκδικητές χωρίς αυτό το ματς, αλλά ναι, θα είναι ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι επειδή βρίσκονται δύο βαθμούς μπροστά μας. Έτσι πρέπει αν κερδίσουμε, για να επιστρέψουμε στη 2η θέση και είναι πολύ πολύ σημαντικό να επαναλάβουμε την εμφάνιση που κάναμε στην έδρα τους, νωρίτερα στη σεζόν».

Την κρισιμότητα του αγώνα με τη Μάντσεστερ Σίτι επισημαίνει και ο Θίο Γουόλκοτ: «Ο στόχος μας είναι να τους νικήσουμε, ειδικά από τη στιγμή που αγωνιζόμαστε μπροστά στο κοινό μας».