Επιστρέφει με Σεβίλλη ο Κουτίνιο

Έτοιμος να επιστρέψει στην αγωνιστική δράση είναι ο Φελίπε Κουτίνιο, ο οποίος αναμένεται να πραγματοποιήσει την πρώτη του φετινή συμμετοχή στην εντός έδρας αναμέτρηση της Τετάρτης (13/9) απέναντι στη Σεβίλλη για το Τσάμπιονς Λιγκ.



Επιστρέφει με Σεβίλλη ο Κουτίνιο

Οι «κόκκινοι» υποδέχονται για την πρώτη αγωνιστική της φάσης των ομίλων την ομάδα από την οποία ηττήθηκαν στον τελικό του Γιουρόπα Λιγκ του 2016, στοχεύοντας στους τρεις βαθμούς της νίκης που θα δώσουν το έναυσμα για την κατάκτηση της πρώτης θέσης του πέμπτου γκρουπ.

Στην εν λόγω αναμέτρηση ο Γιούργκεν Κλοπ αναμένεται να συμπεριλάβει στην αποστολή τον Βραζιλιάνο άσο, ο οποίος έμεινε εκτός από την αναμέτρηση του Σαββάτου (9/9) απέναντι στη Μάντσεστερ Σίτι (σ.σ. ήττα με 5-0) ώστε να αγγίξει τα επίπεδα των υπολοίπων στις ημέρες που μεσολαβούν.

Ο διεθνής μεσοεπιθετικός βρίσκεται σε ικανοποιητική κατάσταση και όπως όλα δείχνουν θα κερδίσει σίγουρα μια θέση στον πάγκο του «Άνφιλντ», με το ενδεχόμενο της συμμετοχής του στο αρχικό σχήμα να εξετάζεται από τον Γερμανό τεχνικό.

Εικόνες από τη σημερινή προπόνηση: