Σνέιντερλεν: «Καμία δικαιολογία…»

Ο Μόργκαν Σνέιντερλεν δεν κρύφτηκε πίσω από το δάχτυλό του. Παραδέχτηκε ότι η Τότεναμ ήταν ανώτερη και δικαίως νίκησε την Έβερτον μέσα στο «Γκούντισον Παρκ» (3-0) και πως άπαντες στις τάξεις των «ζαχαρωτών» θα πρέπει πάρουν το μάθημά τους ενόψει της δύσκολης αποστολής στο «Ολντ Τράφορντ» απέναντι στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.  



Σνέιντερλεν: «Καμία δικαιολογία…»

«Η Τότεναμ ήταν καλύτερη από εμάς. Δεν πρόκειται να ψάξουμε δικαιολογίες. Πρέπει να παραδεχτούμε ότι ήταν ανώτερη! Ξεκινήσαμε καλά, όμως, το πρώτο γκολ μας επηρέασε. Μετά δεχτήκαμε το δεύτερο γκολ, το οποίο αν και δυσκολεύει το έργο της ομάδας, εντούτοις μας κρατούσε ακόμα μέσα στο παιχνίδι. Έπειτα ήρθε και το τρίτο, κάτι που επηρέασε σημαντικά τη ψυχολογία μας», τόνισε αρχικά ο Γάλλος μέσος και συνέχισε:

«Πρέπει να μάθουμε από αυτό το παιχνίδι. Είναι μόλις η 4η αγωνιστική. Προφανώς και η αρχή μας είχε δύσκολα ματς. Οφείλουμε να πάρουμε τα μαθήματά μας όσο το δυνατόν γρηγορότερα. Όπως είπαμε και στα αποδυτήρια μετά το ματς, αυτή η ήττα δεν είναι ικανή να αλλάξει όλη τη χρονιά. Πρέπει να… αντεπιτεθούμε στο επόμενο ματς με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ».