«Μπάσιμο» της Άρσεναλ για Στέρλινγκ τον Γενάρη

Εξακολουθεί να βρίσκεται ψηλά στην μεταγραφική λίστα της Άρσεναλ, ο Ραχίμ Στέρλινγκ της Μάντσεστερ Σίτι, για τον οποίο ο Αρσέν Βενγκέρ, όπως και στην περίπτωση του Λεμάρ, θα κινηθεί στην ερχόμενη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου.



«Μπάσιμο» της Άρσεναλ για Στέρλινγκ τον Γενάρη

Συνεχίζει να απασχολεί τους «κανονιέρηδες» η περίπτωση του 22χρονου εξτρέμ των «πολιτών», σύμφωνα με την «Daily Mail».  

Το δημοσίευμα της αγγλικής εφημερίδας τονίζει πως οι Κυπελλούχοι Αγγλίας, αναζητούν τον αντικαταστάτη του Αλέξις Σάντσες, που κατά πάσα πιθανότητα θα αποτελέσει παρελθόν από το «Emirates», καθώς επιθυμεί να αποχωρήσει από την αγγλική πρωτεύουσα, με τον σύλλογο του Μάντσεστερ να διατηρεί ζεστό το ενδιαφέρον του για τον Χιλιανό άσο.

Παρότι ο Στέρλινγκ, υπολογίζεται κανονικά από τον Πεπ Γκουαρδιόλα, η Άρσεναλ θα κινηθεί για τον Άγγλο μεσοεπιθετικό την ερχόμενη μεταγραφική περίοδο, έχοντας σύμμαχο τον Ντικ Λο, που τα τελευταία οκτώ χρόνια έχει αναλάβει τις διαπραγματεύσεις των μεταγραφών της ομάδας του Αρσέν Βενγκέρ.

Ο Λο, που βρίσκεται στις ΗΠΑ για οικογενειακούς λόγους, αναμένεται να επιστρέψει στον σύλλογο του βόρειου Λονδίνου τον προσεχή Γενάρη και θα έχει σημαντικό ρόλο στα μεταγραφικά των «κανονιέρηδων»