Σαχά: «Για χάρη των Κριστιάνο και Ρούνεϊ έφυγε ο Φαν Νίστελροϊ»

Στην αποκάλυψη πως ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον πούλησε τον Ρουντ φαν Νίστελροϊ στην Ρεάλ Μαδρίτης, ώστε να εξελιχθούν οι νεαροί, τότε, Κριστιάνο Ρονάλντο και Γουέιν Ρούνεϊ, προχώρησε ο παλαίμαχος, πλέον, άσος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Λουίς Σαχά. 



Σαχά: «Για χάρη των Κριστιάνο και Ρούνεϊ έφυγε ο Φαν Νίστελροϊ»

Ο 39χρονος Γάλλος που κατά το παρελθόν αγωνίστηκε με την φανέλα των «κόκκινων διαβόλων» στους οποίους βρέθηκε τον Γενάρη του 2004 από την Φούλαμ, ανέφερε μεταξύ άλλων, πως ο θρυλικός Σκωτσέζος πρώην τεχνικός της ομάδας, προχώρησε το 2006 στην πώληση του Ολλανδού επιθετικού στην «βασίλισσα», επειδή του ταίριαζαν καλύτερα στο σύστημα, οι ανερχόμενοι τότε ποδοσφαιριστές.

«Ο Φαν Νίστελροϊ είχε τόσο μεγάλη ποιότητα σε αυτή την θέση. Ήταν καταπληκτικός. Άλλα όταν έχεις τον Ρονάλντο και τον Ρούνεϊ να εξελίσονται ως παίκτες, τότε θα υπάρχει ένας χαρακτήρας που θα θέλει την μπάλα να σκοράρει όλη την ώρα. Ήταν μια επιλογή του Φέργκιουσον, αλλά περισσότερο, επειδή είχαν ορισμένες διαφωνίες σε μερικά σημεία», δήλωσε μεταξύ άλλων ο Λούις Σαχά, στην αγγλική ιστοσελίδα «Metro»