Βενγκέρ: «Ελκυστική η Γιουνάιτεντ, αλλά είμαι καλά στην Άρσεναλ»

Τις σκέψεις του για τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και τη διαδοχή του Σερ Άλεξ Φέργκιουσον στον πάγκο, όταν είχε τεθεί τέτοιο ζήτημα, πίσω στο 2002, αποκάλυψε ο Αρσέν Βενγκέρ!



Βενγκέρ: «Ελκυστική η Γιουνάιτεντ, αλλά είμαι καλά στην Άρσεναλ»

Ο Αλσατός τεχνικός της Άρσεναλ, έχοντας πλέον ξεπεράσει την 20ετία στη θητεία του στην τεχνική ηγεσία των «κανονιέρηδων», επιβεβαίωσε τα λεγόμενα του άλλοτε προέδρου των «κόκκινων διαβόλων», Μάρτιν Έντουαρντς, για το θέμα που προέκυψε στο ξεκίνημα της σεζόν 2002-2003.

Ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον, είχε αποφασίσει να αποσυρθεί στο φινάλε της αγωνιστικής περιόδου 2001-2002 και προτού τελικά αλλάξει άποψη και συνεχίσει μέχρι και το 2013, η Γιουνάιτεντ είχε προσεγγίσει τον Βενγκέρ.

«Πάντοτε έλεγα ότι είμαι χαρούμενος στον σύλλογο. Χαρούμενος με τους ανθρώπους που με περιβάλλουν και τους συνεργάτες μου.

Αγαπώ τις αξίες που πρεσβεύει η Άρσεναλ και κάποια στιγμή θα ήταν ωραίο να συζητήσουμε με τους δημοσιογράφους για τα περί εξέλιξης...

Πολλά πράγματα έχουν αλλάξει τα τελευταία 20 χρόνια, όμως, όταν ήρθα στην Άρσεναλ, πραγματικά λάτρευα τις αξίες αυτής της ομάδας και γι' αυτό παραμένω εδώ.

Πάντοτε αναρωτιέμαι, είμαι χαρούμενος εδώ; Γιατί η Γιουνάιτεντ είναι όντως ελκυστική ομάδα... Ωστόσο, πάντοτε η απάντηση ήταν ότι είμαι χαρούμενος και πολύ καλά στον σύλλογο αυτό. Ξέρετε πολύ καλά το θέμα, όπως κι εγώ, όμως πολλά έχουν αλλάξει πλέον...» ήταν τα λόγια του κόουτς της Άρσεναλ.